GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG > LG Android based phones

LG Android based phones General LG Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-01-2018, 22:46   #46 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 52
Member: 2828454
Status: Offline
Thanks Meter: 14

ashahzad if you unbrick the lg g6 for sure i will give you a good donation..hope to see some progress in the firehose file
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LGCLOTHY For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 11:22   #47 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by LGCLOTHY View Post
ashahzad if you unbrick the lg g6 for sure i will give you a good donation..hope to see some progress in the firehose file
You need the rawprogram0.xml and the files ( aboot, boot, rpm, persist, etc... ) from the device, do you have those?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to b8engl For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 14:32   #48 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 18
Member: 2214018
Status: Offline
Sonork: supper
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by LGCLOTHY View Post
i found a msm8996 ufc file for lg g5-g6-v20 but need someone that can create all file for unbrick..for example extract the primary gpt and make partition and raw xml
first share bro after xml make very simple i have
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ctsgsm For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 15:15   #49 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by ctsgsm View Post
first share bro after xml make very simple i have
He already shared the file, see post #32!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to b8engl For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 15:18   #50 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
ctsgsm,

View my post on #34
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to b8engl For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 15:22   #51 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 52
Member: 2828454
Status: Offline
Thanks Meter: 14
yes guy but qfil don't work for me i need partition xml all file for this smartphone....i have aboot system ext ext this file is release as dump for at&t i have all this file...i need the xml file share it please for the lg...i have a dump file for h871 (that i have but bricked) and for the h872 i have only the kdz..firehose is what i share...

Last edited by LGCLOTHY; 05-02-2018 at 15:28.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LGCLOTHY For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 15:25   #52 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by LGCLOTHY View Post
yes guy but qfil don't work for me i need partition xml all file for this smartphone....i have aboot system ext ext...i need the xml file share it please for the h872
Don't have it bro, sorry!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to b8engl For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 15:30   #53 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 52
Member: 2828454
Status: Offline
Thanks Meter: 14
ctsgsm can you share xml file for lg g5-g6?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LGCLOTHY For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 16:03   #54 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 18
Member: 2214018
Status: Offline
Sonork: supper
Thanks Meter: 4
LGCLOTHY

files fore emmc not ufs
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ctsgsm For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 16:25   #55 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 52
Member: 2828454
Status: Offline
Thanks Meter: 14
so in practis we need xml for ufs right? i try to extract kdz...but all i get is a multiple PrimaryGPT.. Like PrimaryGPT_0 PrimaryGPT_2 and all like this..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LGCLOTHY For This Useful Post:
Old 05-02-2018, 17:07   #56 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by LGCLOTHY View Post
so in practis we need xml for ufs right? i try to extract kdz...but all i get is a multiple PrimaryGPT.. Like PrimaryGPT_0 PrimaryGPT_2 and all like this..
You could try join the .img in cmd:
copy /b PrimaryGPT+PrimaryGPT2+PrimaryGPT3 PrimaryGPT0
  Reply With Quote
Old 05-02-2018, 17:26   #57 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 52
Member: 2828454
Status: Offline
Thanks Meter: 14
no work to me..it's say it's impossible to find
  Reply With Quote
Old 05-02-2018, 17:35   #58 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by LGCLOTHY View Post
no work to me..it's say it's impossible to find
Do you enter the command inside the folder that has *.img?
  Reply With Quote
Old 05-02-2018, 17:52   #59 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 52
Member: 2828454
Status: Offline
Thanks Meter: 14
yes..i have .bin file no img, btw i shift more mouse and i open from the folder..but not find this comand to me..
  Reply With Quote
Old 05-02-2018, 17:55   #60 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: Portugal
Age: 36
Posts: 252
Member: 2771305
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by LGCLOTHY View Post
yes..i have .bin file no img, btw i shift more mouse and i open from the folder..but not find this comand to me..
If you have .bin use .bin then!

copy /b gpt_backup0.bin+gpt_backup1.bin+etc... name.bin
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:44.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13714 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO