GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG > LG Android based phones

LG Android based phones General LG Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2011, 04:26   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 36
Member: 1148190
Status: Offline
Thanks Meter: 19
LG p970 hard-reset

Can Somebody know how to do a hard-reset LG P970 without using any box or please help me sir

thanks in advace
  Reply With Quote
Old 10-07-2011, 10:47   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 79
Member: 526062
Status: Offline
Thanks Meter: 14
1 Switch off the phone, take out the battery and reinsert back in.
2 Hold the home and volume down button.
3 Hold the power button until phone turns on.
4 Follow the instructions on-screen.

Br
catac
  Reply With Quote
Old 10-07-2011, 11:11   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 36
Member: 1148190
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by catac View Post
1 Switch off the phone, take out the battery and reinsert back in.
2 Hold the home and volume down button.
3 Hold the power button until phone turns on.
4 Follow the instructions on-screen.

Br
catac
LG Optimus Black P970 hard reset
I've already done this but 5 times but there's nothing any happen or changes to phone there's even nomessage appear on the screen is there anybody already experience it before please help sir
  Reply With Quote
Old 10-07-2011, 18:53   #4 (permalink)
Moderator
 
nasirahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LOVE FOR ALL HATRED FOR NONE
Posts: 4,025
Member: 57760
Status: Offline
Sonork: 100.1579298
Thanks Meter: 3,346
Correct key combination to Hard Reset for P970 is still unknown. But some ppl have done it with sending reset command through serial port, search this forum/google.
  Reply With Quote
Old 06-21-2012, 18:28   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed14's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Age: 31
Posts: 813
Member: 389660
Status: Offline
Thanks Meter: 47
what you need : gw300 rj45 cable vygis z3x polar box and software select kp100 phone power on the phone wait until complete power on PRESS RESET wait for phone to reset done
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to ahmed14 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-30-2012, 02:11   #6 (permalink)
No Life Poster
 
foo_men's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: salina cruz, oaxaca, mèxico
Age: 49
Posts: 589
Member: 296918
Status: Offline
Thanks Meter: 77
Confirmed P970h with vygis, rj45 gw300 select kp100 model, phone turn on, press reset phone, done.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to foo_men For This Useful Post:
Old 06-30-2012, 22:41   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Member: 1779024
Status: Offline
Sonork: King_KHAN
Thanks Meter: 0
hi sir hw ru i had a problem i just make my lg p970 free from unlock but its i think iemi number is block when i make call its call automatically end and no one call on my number but all sim is working plz help wht i do is possible to get new imei number plz help sir i will grtly thnkful to you plz plz plz
  Reply With Quote
Old 07-09-2012, 18:14   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 170
Member: 1039042
Status: Offline
Sonork: ADE4x4
Thanks Meter: 9
this method worked for me,lg p970 resetted with polarbox..thanks a lot
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ADE4x4 For This Useful Post:
Old 07-10-2012, 02:26   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 32
Posts: 20
Member: 177282
Status: Offline
Thanks Meter: 1
NO hard reset for P970!! Dont waste yr time.
  Reply With Quote
Old 07-11-2012, 17:27   #10 (permalink)
Freak Poster
 
zatman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: spain
Posts: 468
Member: 980172
Status: Offline
Thanks Meter: 84
Quote:
Originally Posted by rhaincloud_22 View Post
Can Somebody know how to do a hard-reset LG P970 without using any box or please help me sir

thanks in advace
Do you have a polarbox? if yes, i can help you 100%
first in world.
  Reply With Quote
Old 07-20-2012, 22:45   #11 (permalink)
No Life Poster
 
best_s_gsm's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tunisia
Age: 44
Posts: 1,201
Member: 240499
Status: Offline
Thanks Meter: 116
Confirmed P970h with furious, rj45 gw300 select kp100 model, phone turn on, press reset phone, done.
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 09:32   #12 (permalink)
Freak Poster
 
mmcr's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 271
Member: 281082
Status: Offline
Thanks Meter: 4
not working

Quote:
Originally Posted by foo_men View Post
Confirmed P970h with vygis, rj45 gw300 select kp100 model, phone turn on, press reset phone, done.
just tried this, not working for "too many pattern attempts"

any advice?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mmcr For This Useful Post:
Old 07-23-2012, 13:22   #13 (permalink)
selective member setool
 
Agent Smith's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: LGTool SGTool SETool BBTool :)
Posts: 273
Member: 587
Status: Offline
Thanks Meter: 33,421
Quote:
Originally Posted by mmcr View Post
just tried this, not working for "too many pattern attempts"

any advice?
if you have SETool card try LGTool sw.
working and tested reset for p970.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Agent Smith For This Useful Post:
Old 07-27-2012, 21:17   #14 (permalink)
Super Moderator
 
simonng83's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Malaysia & Hong Kong
Age: 31
Posts: 2,656
Member: 85444
Status: Online
Sonork: 100.114343
Thanks Meter: 2,486
Quote:
Originally Posted by mmcr View Post
just tried this, not working for "too many pattern attempts"

any advice?
Try this LG P970 optimus flashing guide!

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f177...guide-1418309/
  Reply With Quote
Old 07-30-2012, 18:47   #15 (permalink)
Freak Poster
 
zipikiki's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Age: 42
Posts: 426
Member: 85182
Status: Offline
Sonork: 1593854
Thanks Meter: 31
Uau

Done done done done with z3x...
Cable RJ45 GW300 and KP100

thanks friend
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to zipikiki For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 15:29
3110 Need to Unlock & Reset ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-22-2001 07:35
how can you reset the life timer without using a data cable for a 5125 TDMA phone? PiNoY_bOy204 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-23-2001 12:46
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 05:33
5190 patial flashes - why are they so hard to find? Bads Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 04-14-2001 03:18

 



All times are GMT +1. The time now is 05:23.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23506 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO