GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG > LG Android based phones

LG Android based phones General LG Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2018, 10:21   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 24
Member: 1552835
Status: Offline
Thanks Meter: 0
LG V30 Qloader 9008 , Need help


LG V30 Qloader 9008 , any help?

Got this way, guy told me it just stopped working . when i connect it to pc it shows as Qloader 9008 .

Is there any fix available for this?
  Reply With Quote
Old 06-26-2018, 14:25   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2017
Posts: 60
Member: 2714502
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Depends what happened to it. If he was trying to root or flash files and it died, you might just need to flash a recovery image.

If it truly just stopped working in his hand like he said, it could be hardware related.
  Reply With Quote
Old 06-29-2018, 13:00   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 24
Member: 1552835
Status: Offline
Thanks Meter: 0
How can i flash recovery image?

I'm only getting Qloader 9008 mode. no fastboot, no download mode, i don't even know if screen works
  Reply With Quote
Old 07-03-2018, 14:08   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2017
Posts: 60
Member: 2714502
Status: Offline
Thanks Meter: 8
You'll need a partition XML, GPT backup, firehose loader files.. A whole bunch of files that don't seem to exist in the wild yet.
  Reply With Quote
Old 07-11-2018, 12:26   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 24
Member: 1552835
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by RevoComputers View Post
You'll need a partition XML, GPT backup, firehose loader files.. A whole bunch of files that don't seem to exist in the wild yet.
Can i somehow get that files from another working board?
  Reply With Quote
Old 07-17-2018, 14:38   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2017
Posts: 60
Member: 2714502
Status: Offline
Thanks Meter: 8
You might be able to create firmware with Z3X or Chimera. Not sure.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:01.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31873 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO