GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Android based chinese phones

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2013, 13:14   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Yashbanswara's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Banswara Rajasthan INDIA
Posts: 332
Member: 1147254
Status: Offline
Sonork: 100.1620677
Thanks Meter: 237
How To Hard Reset Easy Touch MA712 Tablet


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Yashbanswara For This Useful Post:
Old 06-20-2013, 13:56   #2 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 23
Posts: 7,100
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 9,823
Donate money to this user
Brother You Can Try 5 Way One Try Hard reset Like Android Phone
For Example
Quote:
volume down + home button + power button
volume down + power button
volume up + menu + power button
volume up + power button
volume up + cam +power
volume up + lock button + power
Or
RESET GMAIL Lock without data lost Tool By AzimBahar ( For Test )

Or
[Utility]Android Multi Tools_1.0 /RESET User Lock ,Gmail , Wipe Data By AzimBahar

Or
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606...y-ack-1671641/

Or

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f781...d-iii-1587415/
(If Allwinner Clip)

Br,
One-Man
..::AzimBahar::..


Last edited by ..::One-Man::..; 06-20-2013 at 14:04.
  Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to ..::One-Man::.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-20-2013, 14:14   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: Quetta,Pakistan
Posts: 81
Member: 1682308
Status: Offline
Sonork: ahadalami
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by ..::One-Man::.. View Post
br....u forgot
Volume up + Volume down +Power
  Reply With Quote
Old 06-21-2013, 06:06   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2009
Location: on earth
Posts: 68
Member: 1051540
Status: Offline
Sonork: 100.1604973 FB/jawadsp
Thanks Meter: 54
Good work azeem brother
  Reply With Quote
Old 06-23-2013, 05:49   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Yashbanswara's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Banswara Rajasthan INDIA
Posts: 332
Member: 1147254
Status: Offline
Sonork: 100.1620677
Thanks Meter: 237
But My Tablet In No Volume Up & Volume Down Keys
  Reply With Quote
Old 07-07-2013, 10:15   #6 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BaNgLaDeSh/Malaysia*
Age: 23
Posts: 7,100
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 9,823
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Yashbanswara View Post
But My Tablet In No Volume Up & Volume Down Keys
That Only For Example Just Try To hard reset With Your Knowledge
  Reply With Quote
Old 07-09-2013, 20:11   #7 (permalink)
No Life Poster
 
AllGsmStore's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: AllGsmStore
Posts: 842
Member: 99509
Status: Offline
Sonork: 100.1597215
Thanks Meter: 178
Donate money to this user
All my Bro i have 1 tlaking i have towmuch tablat lock, gmail, same 1 done same 1 not done pls tell me problem.........................
  Reply With Quote
Old 08-05-2013, 15:30   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Member: 1994638
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Please I need the USB device driver at Window7, because the tablet is not recognized

Thanks,
Mahmoud
  Reply With Quote
Old 11-30-2013, 09:47   #9 (permalink)
No Life Poster
 
surajnad's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sri lanka
Age: 34
Posts: 551
Member: 454011
Status: Offline
Sonork: 1656095
Thanks Meter: 101
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Yashbanswara View Post


this type my tab is successfully hard reset

first press power switch + reset button ( back side ) same time 30 second

After show android logo then connect to pc

After use this method
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606...y-ack-1671641/
  Reply With Quote
Old 12-17-2013, 19:44   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Age: 36
Posts: 2
Member: 62763
Status: Offline
Thanks Meter: 0
MA712 Stock ROM Required

MA712 Stock ROM Required
  Reply With Quote
Old 09-08-2014, 02:37   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: concepcion tarlac
Posts: 1
Member: 2196929
Status: Offline
Thanks Meter: 0
up for this thread

i need fimware for this i.d board
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:27.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27207 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO