GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Android based chinese phones

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2013, 08:54   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Chennai-India
Posts: 215
Member: 1833113
Status: Offline
Sonork: 100.1623537
Thanks Meter: 32
How to hard reset Spreadtrum Android phone

How to Hard reset spreadtrum Android phone....VOL + + power on go to recovery but there is no wipe option...Please see the attachment.

IMG_0335.JPG
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 11:11   #2 (permalink)
Freak Poster
 
The_Rasmus's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: A Thousand Suns
Age: 31
Posts: 409
Member: 1792564
Status: Offline
Thanks Meter: 107
you can used program this post or format with volcano box and MIRACLE BOX

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f781...d-iii-1587415/
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 11:16   #3 (permalink)
Product Supporter
 
dicle_gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Lower World
Posts: 1,894
Member: 539148
Status: Offline
Sonork: 100.1624755
Thanks Meter: 1,674
SPD 8810/6820 RESET



http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606...count-1637449/
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 14:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
..::CHAIN::..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Inside Android Devlopment
Posts: 1,034
Member: 1753928
Status: Offline
Sonork: 100.1615906
Thanks Meter: 586
Yes Many Times Tested By This Trick....................






Regards,
  Reply With Quote
Old 05-23-2013, 06:35   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Chennai-India
Posts: 215
Member: 1833113
Status: Offline
Sonork: 100.1623537
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by tirazhe_m View Post
you can used program this post or format with volcano box and MIRACLE BOX

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f781...d-iii-1587415/
Quote:
Originally Posted by dicle_gsm View Post
guys can u give me step by step guide bcoz im aware of these tools when ever i connect the device drivers are installed as adb correctly but not wiping and if i tried with command prompt "fastboot" waiting for device.......i have did many mtk model phone with this method but this is spreadtrum type.
  Reply With Quote
Old 05-24-2013, 02:37   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 33
Member: 1406888
Status: Offline
Sonork: tonmobile1
Thanks Meter: 8
Bro. try vol+ + power on+ usb Connect to pc
  Reply With Quote
Old 05-24-2013, 06:45   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.:MobileLife:.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Global Mobiles Sedam Road Glb.
Age: 32
Posts: 1,490
Member: 188260
Status: Offline
Sonork: 100.1590438
Thanks Meter: 276
Brother simply format with Volcano box 100%




.::MobileLife::.
S. Siddeque
  Reply With Quote
Old 05-24-2013, 13:44   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Chennai-India
Posts: 215
Member: 1833113
Status: Offline
Sonork: 100.1623537
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by .:MobileLife:. View Post
Brother simply format with Volcano box 100%




.::MobileLife::.
S. Siddeque
bro formatting with volcano is bad idea bcoz i already did 2 phone and they r in bootloop.....

guys any gud idea to hard reset spreadtrum phone
  Reply With Quote
Old 05-25-2013, 19:38   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Negeri 1001 koruptor
Posts: 87
Member: 142211
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by .:MobileLife:. View Post
Brother simply format with Volcano box 100%




.::MobileLife::.
S. Siddeque
yes. this bad solution bro.
  Reply With Quote
Old 05-26-2013, 14:41   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 33
Member: 1160625
Status: Offline
Thanks Meter: 2
There is no perfect solution yet it is only done with its flash tool and perfect flash file
  Reply With Quote
Old 06-07-2013, 08:48   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Member: 1253040
Status: Offline
Thanks Meter: 1
how to hard reset mxnec e705i
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to solo2513 For This Useful Post:
Old 07-01-2013, 06:48   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Member: 1970267
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Wink

Quote:
Originally Posted by mobileplazza View Post
How to Hard reset spreadtrum Android phone....VOL + + power on go to recovery but there is no wipe option...Please see the attachment.

Attachment 307098
With the Spreadtrum S930 works the following Vol- + Power then you can Wipe, Update and make Factoryrestore ,-)

NN
  Reply With Quote
Old 07-11-2013, 19:06   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Member: 1977138
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Necesito ayuda con un cel s3 chino con spreadtrum 6820 creo, le instale el market porque no lo trajo y despues de eso funcion pero al dia siguiente estaba apagado y al prenderlo se queda en el inicio con la palabra android.
Necesito los driver usb para win 7 64 bit y algun programa para resetearlo porque intento con las teclas + , inicio y power y no sale nada sigue cargando lo mismo
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to edjaca For This Useful Post:
Old 08-24-2013, 19:13   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2013
Location: South Africa
Posts: 161
Member: 1866877
Status: Offline
Thanks Meter: 8
never volcano 2 units dead after format with volcano
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nessyb For This Useful Post:
Old 09-12-2013, 03:18   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 22
Member: 1788461
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by mobileplazza View Post
How to Hard reset spreadtrum Android phone....VOL + + power on go to recovery but there is no wipe option...Please see the attachment.

Attachment 307098
"recovery mode" is not "factory test mode", to hard reset we need "recovery mode" or "fastboot mode", your phone is in "factory test mode".
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:33.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.50027 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO