GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Android based chinese phones

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2013, 12:13   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: Punjab, INDIA
Age: 28
Posts: 41
Member: 1788939
Status: Offline
Sonork: 100.1625853
Thanks Meter: 14
how to hard reset Videocon A15 android




press volume down+power key,
now you see android logo,
press home key 4,5 times,
now you see recovary options.
select wipe data/factory reset,
press left enter key for confirm yes.
Wiping data.......
now sel first option for rebooting device.

'''Enjoy'''


br
INDER
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to indergsm For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-05-2013, 09:47   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 536
Member: 407669
Status: Offline
Thanks Meter: 71
workingggggggggggggggggggggggggggggggggg sir
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 09:05   #3 (permalink)
No Life Poster
 
logicmobile's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 606
Member: 1016569
Status: Offline
Thanks Meter: 180
Dear Bro.
Im using this same model , problem is its wifi not showing in my leptop or other network.
but when i turn on mobile wifi its showing all nearst wifi networks.
plz tell me wht should to do ?
  Reply With Quote
Old 08-08-2013, 09:11   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: andrapradesh.india
Posts: 183
Member: 1181277
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by indergsm View Post



press volume down+power key,
now you see android logo,
press home key 4,5 times,
now you see recovary options.
select wipe data/factory reset,
press left enter key for confirm yes.
Wiping data.......
now sel first option for rebooting device.

'''Enjoy'''


br
INDER


sir.
thanku ur post is very use full.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to myzoneramu For This Useful Post:
Old 08-08-2013, 13:14   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: NewYork
Posts: 414
Member: 1900437
Status: Offline
Thanks Meter: 59
Hey, it doesn't provides an option of leaving the data un-wiped from the device? Though it worked but I do want an option that leaves the data in it's same state . Please, tell me whether there's an option like that?
  Reply With Quote
Old 08-29-2013, 06:39   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2007
Posts: 76
Member: 502087
Status: Offline
Thanks Meter: 15
thanks thanks thanks working
  Reply With Quote
Old 08-30-2013, 08:13   #7 (permalink)
Freak Poster
 
sekar_k's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 193
Member: 686254
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Big thanx brother is works
  Reply With Quote
Old 09-09-2013, 15:09   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 65
Member: 1154494
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Thumbs up Thank you!!!

@indergsm Thank you Very much....
  Reply With Quote
Old 09-10-2013, 16:43   #9 (permalink)
Freak Poster
 
lavlesh jain's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 266
Member: 666813
Status: Offline
Thanks Meter: 81
how to flash

any one have this phone's firmware with download tool or where from i can download link please THANKS
  Reply With Quote
Old 09-15-2013, 10:18   #10 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Sep 2010
Location: india
Posts: 41
Member: 1387582
Status: Offline
Sonork: 14781258
Thanks Meter: 4
Thanks
bro,,,,,,,,,,,,,
  Reply With Quote
Old 09-21-2013, 12:51   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2013
Location: INDIA, tamilnadu
Posts: 140
Member: 1919559
Status: Offline
Sonork: killer
Thanks Meter: 4
thannnnnnnnnnnnnnnnnks bro....,
  Reply With Quote
Old 09-23-2013, 09:41   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: ludhiana,punjab,India
Posts: 6
Member: 1453237
Status: Offline
Thanks Meter: 1
done working like charm
  Reply With Quote
Old 10-04-2013, 03:39   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: India
Posts: 7
Member: 1218378
Status: Offline
Sonork: 17041983
Thanks Meter: 0
Thanks bro...........
  Reply With Quote
Old 10-05-2013, 05:44   #14 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 44
Member: 377308
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Thank you very much.nice working
  Reply With Quote
Old 10-06-2013, 12:01   #15 (permalink)
No Life Poster
 
chinnivardan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Hyderabad INDIA
Posts: 850
Member: 892484
Status: Offline
Sonork: 1638986:chinni
Thanks Meter: 379
Thanks brother for giving solution

u r rocks................
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:50.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30448 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO