GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Chinese Phones Hardware Repair

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2015, 11:29   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: PHILLIPINES
Posts: 17
Member: 380549
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quick sw solutiom.For Not Charging when Unit is ON-but Charging When Off(myphone aqua


Unit: Myphone Rio Aqua
Problem: Not Charging When Unit is POWER ON mode,But if unit is power OFF it accept charger.

Usually the solution is hardware and it might be on or along charging lines and unit usb port.

Unit detected on PC but UNKNOWN driver it possibly damage the D+ or D- line..

But this solution for QUICK and TEMP. Only or maybe Forever if owner do not want to open his unit for repair.

1.Download the APK installer,install and Open(must rooted mtk device)

www.sendspace.com/file/myc7oy

2. Simply follow the guide on the image below

  Reply With Quote
Old 11-20-2015, 08:38   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: nigeria
Posts: 7
Member: 2092116
Status: Offline
Thanks Meter: 0
tecno t605 not charging

plz let somone help,i hav dis tecno t605 dat refuse charging after changing d small pin port
  Reply With Quote
Old 04-15-2016, 11:06   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 18
Member: 987487
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thank you, it works
but it only works as long as i don't restart the device

how about the permanent repair ?
i think there is something wrong with the otg function
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:38.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.13709 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO