GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Chinese Phones Hardware Repair

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2011, 14:49   #1 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Tell me any China hardwere problem.i will Try to solve it only in one hour


TELL ME ANY CHINA HARDWERE PROBLEM.

I WILL TRY TO SOLVE IT

ONLY IN ONE HOUR.............

Conditions Applay:

Please Post these details

1st: Phone model and name OR good is with mobile pcb

2nd: I will try to give just China hardware solution
idea.with picture...

3er: To all..i am yet not a master of China hartdware

So i do not give 100% geranty for given any China hardware solution

Just try to my best

  Reply With Quote
The Following 58 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-04-2011, 15:27   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: India (rajasthan)
Age: 28
Posts: 288
Member: 1420255
Status: Offline
Thanks Meter: 59
Initializing...
DA_LIB_VER_3.4.1.2
It is sensing the pinout fast,please hold on the phone Power key
RXD=4 TXD=3
Connecting...Please hold on the POWER key until the red gauge is going...
Any errors please select another boot and try again.
BB:6223, HardwareVer:8A05, SoftwareVer:8A00
Loading boot...
INT_SYSRAM_BOOT test completed.
Loading boot...
Boot2 test completed.
Failed to set MTK_cmd_JumpToAddr
please tell me is it flash ic problem otherwise mtk chip problem ???????????
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to jitu1115 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-04-2011, 15:29   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Dooha_Bd's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bangladesh
Posts: 1,205
Member: 1427033
Status: Offline
Sonork: 100.1596688
Thanks Meter: 1,175
Thanks Dear nice Begeaining appricate ypour works.

Thanks Dear nice Begeaining appricate ypour works.
Could you help me ?
Cymphony c101 White screen?
Formet & flash phon but same white screen.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Dooha_Bd For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-04-2011, 15:39   #4 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Quote:
Originally Posted by jitu1115 View Post
Initializing...
DA_LIB_VER_3.4.1.2
It is sensing the pinout fast,please hold on the phone Power key
RXD=4 TXD=3
Connecting...Please hold on the POWER key until the red gauge is going...
Any errors please select another boot and try again.
BB:6223, HardwareVer:8A05, SoftwareVer:8A00
Loading boot...
INT_SYSRAM_BOOT test completed.
Loading boot...
Boot2 test completed.
Failed to set MTK_cmd_JumpToAddr
please tell me is it flash ic problem otherwise mtk chip problem ???????????


frist try rehot this red marked area

2ed Rebole cpu or flashar


  Reply With Quote
The Following 18 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-04-2011, 15:54   #5 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Quote:
Originally Posted by Dooha_Bd View Post
Thanks Dear nice Begeaining appricate ypour works.
Could you help me ?
Cymphony c101 White screen?
Formet & flash phon but same white screen.

Dear here your solution

10.000% tested



  Reply With Quote
The Following 17 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-05-2011, 08:25   #6 (permalink)
No Life Poster
 
..::SADHAN::..'s Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 1,547
Member: 1430165
Status: Offline
Sonork: 100.1594449
Thanks Meter: 462
my phone m55 auto charging
solution please
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::SADHAN::.. For This Useful Post:
Old 07-05-2011, 08:38   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Member: 1604855
Status: Offline
Thanks Meter: 1
bro

all post is common and old.post new solution's
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to help_full For This Useful Post:
Old 07-05-2011, 12:42   #8 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Quote:
Originally Posted by ..::SADHAN::.. View Post
my phone m55 auto charging
solution please

here your solution
1st rehot Red marked area

problem not solve

change Red marked all parts

  Reply With Quote
The Following 11 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-05-2011, 14:15   #9 (permalink)
Freak Poster
 
rajasekar's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: TIRUPPUR
Age: 37
Posts: 242
Member: 503989
Status: Offline
Thanks Meter: 70
g five u800 display light problem , key pad light ok ???
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rajasekar For This Useful Post:
Old 07-06-2011, 05:24   #10 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Quote:
Originally Posted by manturam View Post
LAVA kkt 11 mic problem please helf me.
address .

here your solution


Last edited by THE CLASH; 04-24-2016 at 15:58.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-06-2011, 06:46   #11 (permalink)
Freak Poster
 
rezwan_jack's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: India, Albania, Europe
Age: 37
Posts: 349
Member: 776103
Status: Offline
Sonork: 100.1596478
Thanks Meter: 169
LAWOW F-800 power switch working other switch not working
Need help
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to rezwan_jack For This Useful Post:
Old 07-06-2011, 06:58   #12 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Quote:
Originally Posted by rezwan_jack View Post
LAWOW F-800 power switch working other switch not working
Need help

bro
frist Rehot power ic Rehot cpu

2 problem not solve change cpu

your problem 100% solve
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-06-2011, 07:24   #13 (permalink)
Freak Poster
 
rezwan_jack's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: India, Albania, Europe
Age: 37
Posts: 349
Member: 776103
Status: Offline
Sonork: 100.1596478
Thanks Meter: 169
Pagaria 2520

0 (zero) key auto press rehot cpu problem not solve

  Reply With Quote
Old 07-06-2011, 07:29   #14 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 38
Posts: 2,392
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,594
Quote:
Originally Posted by rezwan_jack View Post
Pagaria 2520

0 (zero) key auto press rehot cpu problem not solve


check keypad wayes
change cpu
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Old 07-06-2011, 07:36   #15 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jan 2010
Age: 31
Posts: 128
Member: 1216626
Status: Offline
Sonork: 100.1605357
Thanks Meter: 196
Quote:
Originally Posted by help_full View Post
all post is common and old.post new solution's

Dear Help full ,,, If u have,need any solution .can only reply post :::so not fight only for help post

Ma be u expart .. u can also help ????

Really ur very crazzy

Becouse which old & which new u can know???
u have not idea
yes ma can be u multimidea work :::!! Thankfs for your good job
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to mr.asraf For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 11:42
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 11:57
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 18:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 23:44.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44210 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO