GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones > Chinese Phones Hardware Repair

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-19-2012, 18:04   #556 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2012
Posts: 53
Member: 1757467
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Thumbs down symphony C101


[

Red mark area all parts change?
if not solved then what i do
when i change charging port some time later i see whaite scrin i think cpu problem but i confused
[/QUOTE]
  Reply With Quote
Old 08-20-2012, 19:41   #557 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 35
Posts: 2,334
Member: 1306751
Status: Online
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,346
Quote:
Originally Posted by justforgsm View Post
This cant be solved?
Bro no need flash just rehot flashar ic
  Reply With Quote
Old 08-20-2012, 19:48   #558 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 35
Posts: 2,334
Member: 1306751
Status: Online
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,346
Quote:
Originally Posted by milonsarker View Post
[

Red mark area all parts change?
if not solved then what i do
when i change charging port some time later i see whaite scrin i think cpu problem but i confused
[/QUOTE]


here your solution

symphony c101 c85 Lcd white & blank solution by helpful-man
  Reply With Quote
Old 08-20-2012, 19:59   #559 (permalink)
Freak Poster
 
NOMAN MEHMOOD's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: ROSE TECHNOLOGY PAKISTAN
Posts: 160
Member: 479872
Status: Offline
Sonork: 100.1645452
Thanks Meter: 66
hi,
brother xpcinta very low sound in ringer
1st change ringer ic 2nd change cpu 6600l7
any idea tell me
thanks
  Reply With Quote
Old 08-20-2012, 21:50   #560 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 35
Posts: 2,334
Member: 1306751
Status: Online
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,346
Quote:
Originally Posted by NOMAN MEHMOOD View Post
hi,
brother xpcinta very low sound in ringer
1st change ringer ic 2nd change cpu 6600l7
any idea tell me
thanks

Bro give pcb picture i give good solution
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 19:16   #561 (permalink)
Freak Poster
 
NOMAN MEHMOOD's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: ROSE TECHNOLOGY PAKISTAN
Posts: 160
Member: 479872
Status: Offline
Sonork: 100.1645452
Thanks Meter: 66
Xp cinta

http://img594.imageshack.us/img594/4139/dsc00029pq.jpg
Attached Images
File Type: jpg dsc00029pq.jpg (62.9 KB, 32 views)
  Reply With Quote
Old 08-23-2012, 08:40   #563 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Member: 1021145
Status: Offline
Thanks Meter: 0
micromex q7 track ball 1 said not work i have cheng track ball bt problan not solve
  Reply With Quote
Old 08-23-2012, 08:57   #564 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 35
Posts: 2,334
Member: 1306751
Status: Online
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,346
Quote:
Originally Posted by NOMAN MEHMOOD View Post

here your solution

  Reply With Quote
Old 08-23-2012, 09:08   #565 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 35
Posts: 2,334
Member: 1306751
Status: Online
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 4,346
Quote:
Originally Posted by sarkarmobile01 View Post
micromex q7 track ball 1 said not work i have cheng track ball bt problan not solve
1 Bro you can try again change 100% good trackball

2 final final your problem not solve Rehot cpu
  Reply With Quote
Old 08-23-2012, 09:23   #566 (permalink)
Freak Poster
 
NOMAN MEHMOOD's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: ROSE TECHNOLOGY PAKISTAN
Posts: 160
Member: 479872
Status: Offline
Sonork: 100.1645452
Thanks Meter: 66
Quote:
Originally Posted by helpful-man View Post
1 Bro you can try again change 100% good trackball

2 final final your problem not solve Rehot cpu
brother thanks butt 1st change ringer ic sound same condition
2nd change new cpu 6600l7 same condition
  Reply With Quote
Old 08-25-2012, 10:58   #567 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2011
Location: India, Kanataka state, Udupi.
Posts: 57
Member: 1698929
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Post X-NINE 4949 Ringer problem.. Please any body help me..

Sir, My X-NINE 4949 no ringer sound.. No water damage.. Please help me with jumper solution.. Thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 08-25-2012, 13:40   #568 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: SIVAGIRI/ERODE/TN
Posts: 23
Member: 1584807
Status: Offline
Sonork: 100.1620305
Thanks Meter: 3
SIR,
I NEED G*MOBILE G12 FLASH FILE QUICK

Branch: MT6225, E05
DspCode: 2006.06.14
DspPatch: 1.0
Version: DSX812D_Eng_V1.0_ST_03
MS_Board: DSX812D_HW_V1.0
Melody: Melody V0.0
fault in display restart normal to blank dsp

POST&EMAIL
EMAIL ID: [email protected]
  Reply With Quote
Old 09-02-2012, 16:19   #569 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 36
Member: 1101680
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Dear i need lava A10 ringer solution
  Reply With Quote
Old 09-02-2012, 16:22   #570 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 36
Member: 1101680
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i need lava a10 ringer solution. or which ringer ic matchs to tht handset
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 11:42
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 11:57
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 18:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 00:50.



Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.47050 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO