GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola Android based

Motorola Android based General Motorola Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2017, 05:57   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chile
Age: 37
Posts: 33
Member: 143368
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Hot !!! Remove frp 7.0-7.1 motorola


https://mega.nz/#!gJdSQBrD!oaZWActrG...Hpp1aPVfmo-ZZU

CHILE
  Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to wincel For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-05-2017, 06:24   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 59
Member: 1492930
Status: Offline
Thanks Meter: 29
sir plzzzzzzzz give me video.
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 06:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2010
Location: Tamilnadu
Posts: 660
Member: 1354113
Status: Offline
Thanks Meter: 239
Quote:
Originally Posted by wincel View Post
this file wich format r u tested file
plz upload screen short because
any risk with mobile
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kumar008 For This Useful Post:
Old 04-05-2017, 07:02   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chile
Age: 37
Posts: 33
Member: 143368
Status: Offline
Thanks Meter: 21
0% risk

in YouTube modo of use

motoservice
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 07:04   #5 (permalink)
No Life Poster
 
appsworlmardan's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: MajeedGsm
Posts: 522
Member: 2046498
Status: Offline
Sonork: 100.1676751
Thanks Meter: 104
Exclamation whats about user login

Quote:
Originally Posted by wincel View Post
[IMG][/IMG]


how its works vedio proof
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 07:15   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chile
Age: 37
Posts: 33
Member: 143368
Status: Offline
Thanks Meter: 21
https://www.youtube.com/watch?v=wPljJSlO0Ms

https://www.youtube.com/watch?v=8h5VZMRo_ZU

Last edited by MyGSM World; 04-05-2017 at 11:04. Reason: Other Forum Link Removed.
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 07:40   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2016
Location: OneTheWay
Posts: 220
Member: 2554807
Status: Offline
Thanks Meter: 148
Quote:
how its works vedio proof
https://www.youtube.com/watch?v=uQnJ...ture=*********
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 09:20   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Cute_Shibu's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Age: 21
Posts: 1,500
Member: 745672
Status: Offline
Sonork: 1640896 : Cute_Shibu
Thanks Meter: 493
It is fake solution you cant use moto tool without username and pass..
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 11:59   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2010
Location: Tamilnadu
Posts: 660
Member: 1354113
Status: Offline
Thanks Meter: 239
Quote:
Originally Posted by Cute_Shibu View Post
It is fake solution you cant use moto tool without username and pass..
u have moto tool plz share
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 13:23   #10 (permalink)
No Life Poster
 
perfect1's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: INDIA
Posts: 761
Member: 511749
Status: Offline
Sonork: 100.1674364
Thanks Meter: 230
Its Real.. But Share Tool Motorola here For frp remove..
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 15:35   #11 (permalink)
Freak Poster
 
kzafquiel's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: MEXICO
Posts: 247
Member: 1318721
Status: Offline
Thanks Meter: 92
Check it
Frp done
Remote service

ht t ps: //youtu. be /lAYp DI4js v4
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 16:58   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chile
Age: 37
Posts: 33
Member: 143368
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Replace these files in folder "C: \ ProgramData \ Motorola \ Moto Service"
Attached Files
File Type: rar MotoService.rar (1.3 KB, 1039 views)
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 17:14   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chile
Age: 37
Posts: 33
Member: 143368
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Frp Motorola V7.0 & V7.1

motoservice 3.0.4
Attached Images
File Type: png motoservice 3.0.4.png (45.1 KB, 328 views)
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 19:29   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: Rio de Janeiro - Brasil
Posts: 722
Member: 797068
Status: Online
Thanks Meter: 50
instalation ok, but used program?

Quote:
Originally Posted by wincel View Post
instalation ok, but used program?
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 20:23   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chile
Age: 37
Posts: 33
Member: 143368
Status: Offline
Thanks Meter: 21
1. Install "MotoService 3.0.4
2. After installation, perform the following procedures:
The. Go to "C: \ Program Files (x86) \ Motorola \ MotoService" (default installation location)
3. Rename "Motoweb.dll" dll to Motoweb2.dll.
W Then go to "MotoService" for the first time and close.
4. Go to "C: \ ProgramData \ Motorola \ MotoService" and rename the file
"MotoServiceOptions.json" for MotoServiceOptions2.json.
Y. Then edit the MotoServiceOptions2.json file (right-click
Put it with the notebook).
5. Edit in line 13 the following name (":: offlinemode: false"), place
"Offlinemode": true, save as MotoServiceOptions.json, close and open
The program normally done this will free the side menus.
6. Turn the unit off and then on again in "FASTBOOT" mode (POWER +
VOLUME -), select "FACTORY MODE" and press Power.
computer
7. Open the "MotoService" program, go to "Options" - "Port Settings",
On the screen, the device will select the number you want to place.
Press "Assing" and "Done"
8. In the menu select "Power Test", this will be done on the device port will appear
Once again, "Tower Test" again press this option, after this a window will open and
Press "Yes"
9. Remove the appliance from the mains and turn it on again in FACTORY MODE and
The power button again connects to the computer, which
Enable USB debugging check the option and ok.
10. Open the Adb command prompt and perform the second procedure of the old devices
(G2, G3) by entering the following command.
11. adb devices
12. adb shell content insert --url content: // settings / secure --bind
First Name: s: user_setup_complete --bind value: s: 1
13. Turn the device off and on and unlock
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to wincel For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:54.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.35882 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO