GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola Android based

Motorola Android based General Motorola Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2011, 00:53   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 444
Member: 240043
Status: Offline
Thanks Meter: 63
motorola i1 IMEI ONLY 14 DIGITS

Hi i was received a motorola i1 with firmware 1.5 and baseband RBF.03.00 from Boost mobile, reset the subsidy password with CNS iden unlocker 6.33 in optin reset subsidy, the phone finish ok and the subsidy poassword is dissabled, but now, the phone not have signal, i verfy the IMEI and this only have 14 digits, not 15.
Try fix with iden lab rss 2.00.21 and 2.00.25, this change the imei but only the first 14 digits, cant write the digit number 15.
Try update firmware by sd card but the phone says: the software is up.
Some body have some firmware or ROOM or the procedure for fix this?
Thanks
  Reply With Quote
Old 10-16-2011, 01:14   #2 (permalink)
Freak Poster
 
zurikato's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In my cellphone
Posts: 184
Member: 249735
Status: Offline
Sonork: 100.1583564
Thanks Meter: 34
is a normal issue the iden lab inly show first 14 digit and the last digit the program make it

in any iden phone show only 14 digit
  Reply With Quote
Old 10-16-2011, 19:40   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 444
Member: 240043
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Quote:
Originally Posted by zurikato View Post
is a normal issue the iden lab inly show first 14 digit and the last digit the program make it

in any iden phone show only 14 digit
I am sure the lab only show 14 digits, i know; are you sure ALL the iden only show 14 digits?, the i1 is android OS
My problem is the i1 not have signal and cant make update by sd card , you know how fix this?
  Reply With Quote
Old 02-19-2012, 21:34   #4 (permalink)
No Life Poster
 
abcrino50's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: egypt cairo - italy roma
Age: 30
Posts: 549
Member: 68882
Status: Offline
Sonork: 1577247
Thanks Meter: 100
can u tell me steps to unlock this phone with iden i just got the user and pass for the software
  Reply With Quote
Old 02-20-2012, 19:45   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 444
Member: 240043
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Quote:
Originally Posted by abcrino50 View Post
can u tell me steps to unlock this phone with iden i just got the user and pass for the software
I am sorry but dont know what software you have in your hands, for make a secure job ask to your provider software
  Reply With Quote
Old 02-21-2012, 14:51   #6 (permalink)
No Life Poster
 
abcrino50's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: egypt cairo - italy roma
Age: 30
Posts: 549
Member: 68882
Status: Offline
Sonork: 1577247
Thanks Meter: 100
i already asked them without respond
  Reply With Quote
Old 02-21-2012, 14:52   #7 (permalink)
No Life Poster
 
abcrino50's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: egypt cairo - italy roma
Age: 30
Posts: 549
Member: 68882
Status: Offline
Sonork: 1577247
Thanks Meter: 100
this software that i have
CNS iden unlocker
  Reply With Quote
Old 02-21-2012, 14:53   #8 (permalink)
No Life Poster
 
abcrino50's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: egypt cairo - italy roma
Age: 30
Posts: 549
Member: 68882
Status: Offline
Sonork: 1577247
Thanks Meter: 100
this software that i have
CNS iden unlocker
  Reply With Quote
Old 02-28-2012, 02:36   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 642
Member: 372188
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by abcrino50 View Post
this software that i have
CNS iden unlocker
That's not true, I1 is not cns protected...
  Reply With Quote
Old 02-28-2012, 02:38   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 642
Member: 372188
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by cesartefacto View Post
I am sure the lab only show 14 digits, i know; are you sure ALL the iden only show 14 digits?, the i1 is android OS
My problem is the i1 not have signal and cant make update by sd card , you know how fix this?
The 15th digit on all iden phones is zero number. If phone doesn't get signal, maybe was deffective before...
  Reply With Quote
Old 03-07-2012, 07:15   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 444
Member: 240043
Status: Offline
Thanks Meter: 63
Quote:
Originally Posted by abcrino50 View Post
this software that i have
CNS iden unlocker
you can fix your problem?
  Reply With Quote
Old 05-17-2012, 19:36   #12 (permalink)
No Life Poster
 
medie's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Africa
Posts: 596
Member: 181277
Status: Offline
Thanks Meter: 70
Quote:
Originally Posted by zurikato View Post
is a normal issue the iden lab inly show first 14 digit and the last digit the program make it

in any iden phone show only 14 digit
how to unlock this phone how to unlock MOTOROLA i1 Model Number: H76XAN9JR9AN
  Reply With Quote
Old 05-17-2012, 21:28   #13 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jan 2010
Location: challenge,elewura,ibadan.
Posts: 114
Member: 1216820
Status: Offline
Sonork: 1612492
Thanks Meter: 10
not yet support,only factory code
  Reply With Quote
Old 05-18-2012, 08:31   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2008
Location: kerala
Posts: 124
Member: 914045
Status: Offline
Thanks Meter: 40
pls help me

i need to unlock motorola i1
imei-001700167654900
  Reply With Quote
Old 05-19-2012, 07:52   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 444
Member: 240043
Status: Offline
Thanks Meter: 63
try with this Deposit Files
download, unpack, instal drivers then conect the phone in normal mode then open the program, this unlock the phone and give the code.
if you cant read the phone try put the phone in rss session ( read the phone with iden lab) and the try unlock the phone.
if you have good results coment and dont forget press thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09
Nokia 51xx/61xx imei changer ver. 1.10?????? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 04-06-2012 16:22
6110 imei changer !!!!!! Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 11-21-2011 00:44
20 only NOKIA 51xx/61xx sp locks 1,2,3,4 removed spterminator Main Sales Section 0 08-08-1999 05:08
i can unlock nokia 51xx/61xx sp locks 1,2,3,4 40 each 30 bulk for u.k only spterminator Main Sales Section 0 08-01-1999 05:46

 



All times are GMT +1. The time now is 05:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33403 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO