GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Octopus/Octoplus > Octoplus JTAG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2019, 17:52   #16 (permalink)
No Life Poster
 
rebainoor's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,806
Member: 231728
Status: Offline
Thanks Meter: 951

hey hey you know how about you talk to edit signed loaders ?
any one can edit or modify signed loaders
and for informati all loaders in saras or other tool are crypted and cant use it with medusa soft or other tool bro

and other loaders and files you will never see it in other tool or you can get it any where
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 18:42   #17 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 268
Member: 2138290
Status: Offline
Thanks Meter: 23
i tried on a different pc clean drivers install and still get the error..
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 20:00   #18 (permalink)
No Life Poster
 
rebainoor's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,806
Member: 231728
Status: Offline
Thanks Meter: 951
can you repeat test connection with new version v 1.7.3
🐙 Octoplus PRO JTAG v.1.7.3 is out! 🐙
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 06:41   #19 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 268
Member: 2138290
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by rebainoor View Post
can you repeat test connection with new version v 1.7.3
🐙 Octoplus PRO JTAG v.1.7.3 is out! 🐙
its the same results no luck
  Reply With Quote
Old 01-15-2019, 21:16   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 268
Member: 2138290
Status: Offline
Thanks Meter: 23
any other way of passing the "sending bootloader: failed" ? im stuck with that
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18152 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO