GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Octopus/Octoplus > Octopus LG/Octoplus LG

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2012, 08:55   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Code:L.A 22's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Republic of Mindanao
Posts: 1,044
Member: 990900
Status: Offline
Thanks Meter: 494
Korean Phone LG KU5900 HARD RESET Done By OctopusBox

History: To Many Pattern lock



Here is the simple trick How to Hard RESET Korean Phone LG KU5900 using Octopus box LG Activated.

Procedure

1. Open Octopus LG SW
2. Select Model: KP100
2. Phone Must be ON
3. Connect (Micro UART Cable)
4. Thick ( Factory Reset ) Press short power botton and wait the phone must be Restart






Now here is the final result DONE

 
The Following User Says Thank You to Code:L.A 22 For This Useful Post:
Old 12-09-2012, 14:55   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: Imeicodes
Posts: 407
Member: 1189070
Status: Offline
Thanks Meter: 97
Not working i checked on different cables still not work

can u pleaes mention cable name ???
 
Old 12-10-2012, 05:46   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 25,295
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,773
Hello.
You should use LG Miacro UART cable. Don't forget to select correct (Box) COM port.
 
Old 02-02-2013, 08:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ganjbek's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Uzb.Urgench
Age: 30
Posts: 695
Member: 1246378
Status: Offline
Thanks Meter: 87
good work 100000% ok
 
Old 02-04-2013, 10:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
touchchanny2's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 246
Member: 1663210
Status: Offline
Thanks Meter: 21
1 select com port of box
2 use cable ( REXTOR MUAI)
3 . PRESS FACTORY wait until fini
 
Old 03-11-2013, 10:44   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: GHANA west africa
Posts: 208
Member: 1120374
Status: Offline
Sonork: ATUGA
Thanks Meter: 54
thanks a lot %100 working
 
Old 04-22-2013, 04:54   #7 (permalink)
Freak Poster
 
star1989's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Islamic republic of pakistan
Posts: 456
Member: 1251758
Status: Offline
Sonork: 1614930/star1989
Thanks Meter: 82
Thanx goes to octopus...
Work 100% for me also.
 
Old 10-25-2013, 15:20   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 21
Member: 1612293
Status: Offline
Sonork: 100.1623024
Thanks Meter: 1
good work 100000000000000000000000% ok
 
Old 10-26-2013, 15:27   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: pakistan
Posts: 98
Member: 1177389
Status: Offline
Sonork: 100.1609281
Thanks Meter: 12
niccccccc bro 100% ok hardreset.......reset ok but w8 must set auto restart
 
Old 12-26-2013, 14:44   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Member: 2077390
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi dear all
not working i use rextor micro uart
com port 24
please help?
 
Old 12-26-2013, 15:32   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 25,295
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,773
To make Factory reset please do the:
1. Run Octopus/Octoplus LG Software.
2. Select KP100 phone model.
3. Power on phone.
4. Connect the LG Micro UART cable.
5. Select correct (Box) COM port.
6. Press "Factory Reset" button in SOftware.
7. Shortly press "Power ON" botton on phone.
8. Wait till the phone will restart.

Please try to use another Micro UART cable, maybe the problem is with your cable.

Last edited by Octopus box; 01-08-2014 at 13:14.
 
Old 02-13-2014, 06:16   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 580
Member: 59030
Status: Offline
Thanks Meter: 61
would you provide a cable pinout please?
 
Old 02-13-2014, 06:39   #13 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 25,295
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,773
To look at LG Micro UART cable's pinout picture, select, for example, GS101 phone model in the list and press "Cable" button in Software.
 
Old 03-03-2014, 06:43   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Member: 2128247
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks octopus

--------------------------------------------------------------------------------
Platform: LG Infineon
Selected port: COM17
Selected model: KP100
This action requires COM cable!
Phone and phone lights should be powered ON
Reseting...OK
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32344 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO