GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Octopus/Octoplus > Octopus LG/Octoplus LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2018, 08:15   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2013
Location: A Planet Called Earth
Age: 30
Posts: 426
Member: 1984599
Status: Offline
Sonork: PM For Sonork Id ;P
Thanks Meter: 37
Donate money to this user
Smile LS993 8.0 unlock question [Solved]


Checking data...OK
Platform: LG Qualcomm
Selected port: COM38
Selected model: LS993
Reading info...
IMEI: 35514XXXXXXXXX
Android version: 8.0.0
Battery level: 69%
SW Version: LS993ZVC
Mode: Emergency
Initializing flash...OK
SW version: LS993ZVC_12
Android version: 8.0.0
LAF Version: 1.1
Product ID: PT03S170412001050
IMEI: 355140-08-155866-5
Target operator: SPR
Hardware: rev_10
Unlock operation is currently not supported for your phone's firmware.
Reading partitions...OK
Reading Carrier...OK
Unlocking...OK
Writing Carrier...
LAF Error: 80000121.
Trying second method...Failed!
LAF Error: 80000118.
Performed by 2.8.8 Software version.

Last edited by Octopus box; 11-05-2018 at 17:15.
  Reply With Quote
Old 10-06-2018, 09:47   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 91,096
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 25,110
Hello.

As can You see from the Software log:
Quote:
Unlock operation is currently not supported for your phone's firmware.
But You can try to Unlock your phone by writing the specific firmware LS993ZVA_to_AS99310c_for_unlock, LS993 will be detected as AS993 and will be unlocked.

The specific firmware can be downloaded from the folder “lg/for unlock and repair/” in the Support Area.
  Reply With Quote
Old 11-05-2018, 16:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: florida
Age: 57
Posts: 145
Member: 72939
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Donate money to this user
LS993ZVA_to_AS99310c did not work, LS993ZVA_to_H87315d did work. Phone is unlocked , working on LTE for T-Mobile in the USA.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to razor1 For This Useful Post:
Old 12-10-2018, 20:46   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 222
Member: 327489
Status: Offline
Thanks Meter: 55
for LS993ZVC can i downgrade with the H87315d for unlock safely?

Last edited by Octopus box; 12-11-2018 at 04:35.
  Reply With Quote
Old 12-11-2018, 04:35   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 91,096
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 25,110
This is not safely, but You can try at your own risk.
  Reply With Quote
Old 12-11-2018, 09:44   #6 (permalink)
Freak Poster
 
siemensjunior's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ukraine, Lutsk
Posts: 215
Member: 1367150
Status: Offline
Thanks Meter: 38
Quote:
Originally Posted by frankerebus View Post
for LS993ZVC can i downgrade with the H87315d for unlock safely?
You can flash the last firmware for H87320h(8.0) and it will work!
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to siemensjunior For This Useful Post:
Old 12-31-2018, 23:27   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Member: 2851359
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Octopus box View Post
Hello.

As can You see from the Software log:


But You can try to Unlock your phone by writing the specific firmware LS993ZVA_to_AS99310c_for_unlock, LS993 will be detected as AS993 and will be unlocked.

The specific firmware can be downloaded from the folder “lg/for unlock and repair/” in the Support Area.
why can't download nothing from server ?
  Reply With Quote
Old 01-01-2019, 07:35   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 91,096
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 25,110
What is the problem with downloading exactly? Also where are You from? Probably some necessary ports are closed by your ISP.
  Reply With Quote
Old 01-01-2019, 12:07   #9 (permalink)
No Life Poster
 
mohit_kripalu01's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: CLOUD
Age: 36
Posts: 2,925
Member: 486357
Status: Offline
Sonork: 100.1602846
Thanks Meter: 1,212
Quote:
Originally Posted by siemensjunior View Post
You can flash the last firmware for H87320h(8.0) and it will work!

can you give me Download link H87320H i need to unlock LS993 Ver 8.0
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mohit_kripalu01 For This Useful Post:
Old 01-02-2019, 16:36   #10 (permalink)
Freak Poster
 
siemensjunior's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ukraine, Lutsk
Posts: 215
Member: 1367150
Status: Offline
Thanks Meter: 38
H87320h_00_OPEN_CA_OP_1112.kdz
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to siemensjunior For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-03-2019, 14:36   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Dark030
Posts: 4
Member: 2886601
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have limited slow bandwidth. Anyone try LS993ZVC -> ]H87320h ?

Thank you!
  Reply With Quote
Old 01-03-2019, 15:58   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 2
Member: 2758420
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Yes, worked with LS993ZVC 8.0
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Erisbel For This Useful Post:
Old 01-30-2019, 18:04   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
Member: 2540144
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Erisbel View Post
Yes, worked with LS993ZVC 8.0
yuo are sure bro ls993zvc to h873?
  Reply With Quote
Old 02-03-2019, 01:26   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Dark030
Posts: 4
Member: 2886601
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Anyone who tried this know if you're able to add & edit APNs after?
  Reply With Quote
Old 02-21-2019, 17:49   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 185
Member: 1219775
Status: Offline
Thanks Meter: 39
Quote:
Originally Posted by Erisbel View Post
Yes, worked with LS993ZVC 8.0
Did you test yourself, or can you post flashing logs... I want to make sure
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:10.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37687 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO