GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > CDMA Modems , Routers , Aircard

CDMA Modems , Routers , Aircard All About CDMA Modems Routers and Aircards

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2013, 17:32   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 34
Member: 1456229
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Vodafone K4201-Z How to unlock ?

The new modem from vodaone has landed at Egypt it's ZTE Type with some sort of Huawei's HiLink Technology (Similar to it)

i just want to switch it to normal mode (Modem + Diagnostic)

i enter this url but nothing changes only shows

(http://192.168.9.1/home.htm?startPage=debug)

it shows :

[Huawei to enter their debug HTML here]

and whenever i enter a non supported sim

it keeps reloading this page with the loading cursor

http://192.168.9.1/home.htm?startPage=network-unlock

i hope i'll find a solution here

cause at some forum i got banned just for asking abo ut it
  Reply With Quote
Old 08-22-2013, 01:06   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 34
Member: 1456229
Status: Offline
Thanks Meter: 0
OK no need some friend called 7nk helped me with it and unlocked it ... please some mod close this thread or delete it !
  Reply With Quote
Old 01-09-2014, 12:07   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 8
Member: 1405014
Status: Offline
Thanks Meter: 0
How you unlocked this modem
please needing your experience
  Reply With Quote
Old 01-14-2014, 03:27   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 19
Member: 1946652
Status: Offline
Thanks Meter: 1
vodafone k4201 k unlocking sucseesfully with the dc ver 1.00.1084 thanks dc team for unlocking .but in which dashboard cant working .need help which dashboard working in this dongle pls tell me . thanks
  Reply With Quote
Old 01-18-2014, 23:18   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 8
Member: 1405014
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Here's how DC-Unlocker read this modem

DC - Unlocker 2 Client 1.00.1084

Detecting modem :

selection :
manufacturer - ZTE modems
model - Vodafone K4201-Z

Selected Applications port COM20
Selected Diagnostics portCOM17

Found modem : K4201-Z
Model : Vodafone K4201-Z
IMEI : 35333303184956
Firmware : BD_EGSECK4201V3.0
Compile date / time : Jun 13 2013 17:14:49
Chipset : Qualcomm MSM8200A
NAND Flash : HYNIX_HY27SF081G2A
SIM Lock status : Locked (Card Lock)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:05.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33173 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO