GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > CDMA Modems , Routers , Aircard

CDMA Modems , Routers , Aircard All About CDMA Modems Routers and Aircards

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2012, 09:57   #61 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Member: 1532776
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Here is zte unlocker ZTE 8720,2766,2746,2736 ETC...MODEM ONE CLICK UNLOCKING by vickymalhotra.rar

what is the use of AC27xx.bin file......

can any 1 give me MOBILE PARTNER CDMA dash board............
  Reply With Quote
Old 07-23-2012, 12:46   #62 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 6
Member: 986664
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Manpreet007 View Post
Here is zte unlocker ZTE 8720,2766,2746,2736 ETC...MODEM ONE CLICK UNLOCKING by vickymalhotra.rar

what is the use of AC27xx.bin file......

can any 1 give me MOBILE PARTNER CDMA dash board............
thanks @Manpreet007. I cannot use mts dashboard to use RUIM card so any options for other dashboard. tried chinanet also not working
  Reply With Quote
Old 09-06-2012, 13:37   #63 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Member: 1807134
Status: Offline
Thanks Meter: 0
After Sending spc code (0 six times) in cdma workshop after connecting my device (AC2746) mts mblaze it says (phone does not accept spc.Spc is not correct.Phone may not respond 10seconds) what should i do now? plz......tell me.......

Last edited by Sai Gangadhar; 09-06-2012 at 13:47.
  Reply With Quote
Old 10-20-2012, 19:53   #64 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Member: 1326496
Status: Offline
Thanks Meter: 0
help me

plz give me spc code

rsn no. RZTCDC100776905
MEID- A000001FE2A6EC
  Reply With Quote
Old 10-20-2012, 19:54   #65 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Member: 1326496
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Help me
i have no mdn no.
  Reply With Quote
Old 11-06-2012, 16:49   #66 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Location: Ajmer, India
Age: 27
Posts: 62
Member: 280646
Status: Offline
Thanks Meter: 37
i hv successfully unlocked my ac2746 mdm6085 version and made it ruim if avl too and installed sim tray too but cant use chinanet dashboard as its not showing any network signal, sim is detecting coz i can edit pin managmnt.
wat to do now?
  Reply With Quote
Old 02-08-2013, 14:57   #67 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
Member: 1880982
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Dear Athelcute sir
please help us for ZTE AC2726 CDMA usb modem, so many persons requested before me, none of us do not have a solution?
  Reply With Quote
Old 02-18-2013, 17:06   #68 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 4
Member: 1549196
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I tried many dashboard but none of them are working
please post the dashboard
  Reply With Quote
Old 02-19-2013, 12:10   #69 (permalink)
No Life Poster
 
Athelcute's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Delhi
Age: 25
Posts: 827
Member: 885719
Status: Offline
Sonork: 100.1604802
Thanks Meter: 331
Quote:
Originally Posted by dattasarma View Post
Dear Athelcute sir
please help us for ZTE AC2726 CDMA usb modem, so many persons requested before me, none of us do not have a solution?
what u have exactly problem you face tell me here or contact me on
gtalk -athelcute@gmail.com
  Reply With Quote
Old 03-04-2013, 07:06   #70 (permalink)
No Life Poster
 
..::CHAIN::..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Inside Android Devlopment
Posts: 1,046
Member: 1753928
Status: Offline
Sonork: 100.1615906
Thanks Meter: 592
Wink

Quote:
Originally Posted by Athelcute View Post
what u have exactly problem you face tell me here or contact me on
gtalk -athelcute@gmail.com




Already I Many Times Call, Messages For This But No Any Reply From Your Side






Regards,
  Reply With Quote
Old 03-12-2013, 19:17   #71 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2013
Location: Coventry, United Kingdom
Posts: 69
Member: 1869228
Status: Offline
Sonork: vicatu
Thanks Meter: 0
Please can someone help me unlock my ZTE modem.

The description is:

ZTE Modem
Model: MF631F3
IMEI: 359538-03-940232-2
EAN: 6934933014114

Your help will be highly appreciated.

Thanks.

Vicatu
  Reply With Quote
Old 03-22-2013, 16:29   #72 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Member: 1036006
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Chinanet not working :

a) doesn't show any network
b) doesn't connect with any ruim (checked rcdma & tata indicom)
c) doesn't connect with dail-up also.

kindly post solution
  Reply With Quote
Old 03-27-2013, 13:12   #73 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Member: 1036006
Status: Offline
Thanks Meter: 0
After unlock....

Chinanet doesn't connect.....

Dail-up connection also doesn't work.....

Has anybody REALLY tested this solution.... then post how to connect to internet after unlocking modem....????
  Reply With Quote
Old 03-30-2013, 08:21   #74 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2012
Location: patory
Posts: 61
Member: 1850600
Status: Offline
Sonork: 98012456
Thanks Meter: 6
Zte AC2746 old ver
Zte AC2766
Zte AC8720


Here is full process plz read carefully

For ZTE AC2746 and ZTE AC2766

1.open cdma workshop
2.select com port of modem and connect
3.read info to check tht connected sucessfully or not
4.go to security tab
5.put spc code 000000(by default spc of 2746 old ver,2766 nd 8720 is six time 0) and send spc u got a message (spc is correct phone unlocked).
6.go to others tab in ruim config section select ruim if avail then write
(u got message sucess)


7. open Zte AC2647 unlocker
8. select com
9. click on write
10. put spc 000000 then ok. u got message (write min limit sucess).

11. if got error msg (write min limit failed)
reconnect modem and try again.

For ZTE AC8720 Use option 7 to 11.

Here is Cdma work shop link
CDMA Workshop 2.7 FULL.rar

Here is Zte Ac27XX unlocker link
AC27xx.rar

Don't forget press thanks.
  Reply With Quote
Old 03-30-2013, 08:25   #75 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2012
Location: lko
Age: 32
Posts: 86
Member: 1753010
Status: Offline
Sonork: 100.1626475
Thanks Meter: 9
link is not ok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 13:42
Nokia 51xx/61xx imei changer ver. 1.10?????? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 04-06-2012 16:22
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 22:08

 



All times are GMT +1. The time now is 18:13.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.18686 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO