GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > GSM / HSDPA Modems and Routers

GSM / HSDPA Modems and Routers GSM , HSDPA , WCDMA, LTE Modems and Routers Unlock And Firmwares

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2018, 05:37   #1 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Arrow Huawei b315 all version 21.327,328,32,321 all country b315 unlock solution free


SUPOURTED ALL WORLDWIDE B315 SERIES MODEMS LIKE
ZAIN VIVA STC MTN ALL WORLDWIDE SUPOURTED

21.328, 21.329 ,21.327, 21.321 ,21.323 ,21.330 ALL VERSIONS SUPOURTED FOR UNLOCK

FOR UNLOCK PUT MODEM IN BOOT MODE
THEN WRITE B315 SAFE LOADER FILE
THEN WAIT 5 -10 SEC AND SEE IN DEVICE MANAGER COM PORTS
THEN RUN FIRMWARE FILE
AFTER FILE FLASH DONE THEN REMOVE CHARGER FROM ROUTER
THEN PLUG CHARGER IN ROUTER

CONNECT RJ45 LAN CABLE TO PC
THEN INSTALL PUTTY SOFTWARE IN PC

IN PUTTY SELECT TELNET OPTION
TYPE IP 192.168.8.1 THEN RUN

THEN GIVE COMMNDS 1 BY 1


THEN atc ati

then

atc at^nvwrex=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,a,0,0,0

press enter of keabord
then give commnd
atc at^reset

press enter of keabord
now your modem unlock annd you can use any sim



download file


https://drive.google.com/file/d/1anY...ew?usp=sharing
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to balwinder27 For This Useful Post:
Old 09-25-2018, 03:26   #2 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I need b310 for all country unlock.

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-25-2018, 03:32   #3 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
I need b310 for all country unlock.

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
today i will share b310 all ver please wait
  Reply With Quote
Old 09-25-2018, 03:44   #4 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
I need b310 for all country unlock.

Sent from my Venture V8 using Tapatalk


b310 unlock any country any ver if no efuse

https://drive.google.com/file/d/1eZV...ew?usp=sharing
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to balwinder27 For This Useful Post:
Old 09-25-2018, 03:59   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Efuse means ???

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-25-2018, 05:33   #6 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
Efuse means ???

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
efuse not word for you
efuse mean like zong 1456
not accept any loader and firmware
it my mean
  Reply With Quote
Old 09-25-2018, 06:54   #7 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
You mean if efuse in firmware then USB safe loader also not work?

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-25-2018, 08:21   #8 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
You mean if efuse in firmware then USB safe loader also not work?

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
yes not work

my file supourted 95% b310 b315 modems latest versions
  Reply With Quote
Old 09-25-2018, 09:42   #9 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
You mean if efuse in firmware then USB safe loader also not work?

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
in efuse safe non safe no loader no firmware work
  Reply With Quote
Old 09-26-2018, 05:25   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thank you sir,
balwinder sir can you give me batch code of loder and flasher(.bat) file ?
i like to pack flashing files like your way.
  Reply With Quote
Old 09-26-2018, 13:26   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I don't want to use DC unlocker I want a batch command Universal batch command for all modem Lagan *** Lord command

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-26-2018, 13:27   #12 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Godload batch command
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
I don't want to use DC unlocker I want a batch command Universal batch command for all modem Lagan *** Lord command

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-26-2018, 13:29   #13 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
And I want to know how you create and merge belong flash bin file and make bat to exe l o d e r

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-26-2018, 13:30   #14 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 56
Member: 2363010
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I know how to make bat to exe converter but I want source code or batch file command and formals belong flash bin file and create loader like you your one

Sent from my Venture V8 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 09-26-2018, 14:00   #15 (permalink)
No Life Poster
 
balwinder27's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Testbox2 is Ukrania Snake
Posts: 1,053
Member: 2634133
Status: Offline
Thanks Meter: 2,909
Quote:
Originally Posted by pkmanii View Post
I know how to make bat to exe converter but I want source code or batch file command and formals belong flash bin file and create loader like you your one

Sent from my Venture V8 using Tapatalk

i will tell you dont worry
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:33.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33592 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO