GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > GSM / HSDPA Modems and Routers

GSM / HSDPA Modems and Routers GSM , HSDPA , WCDMA, LTE Modems and Routers Unlock And Firmwares

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2012, 05:24   #1 (permalink)
Freak Poster
 
ramrajbhopal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: India bhopal
Posts: 143
Member: 768205
Status: Offline
Thanks Meter: 17
New huwai dasbord all opprater








HUWAI BY RAMRAJ.rar
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ramrajbhopal For This Useful Post:
Old 03-05-2012, 05:47   #2 (permalink)
No Life Poster
 
gsm junction's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: india
Age: 34
Posts: 1,523
Member: 1229072
Status: Offline
Sonork: 100.1624007
Thanks Meter: 1,639
thankssssssssssss ......................
  Reply With Quote
Old 03-05-2012, 07:11   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 21
Member: 1719675
Status: Offline
Sonork: 9977649525
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by ramrajbhopal View Post




nice post ramraj............................................ .................................
  Reply With Quote
Old 03-05-2012, 17:00   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mg70brz's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Brazil
Posts: 578
Member: 18726
Status: Offline
Thanks Meter: 26
i need one of this with my operators of Brazil :

TIM
Oi
Vivo
Claro

can i am modify this ?
  Reply With Quote
Old 03-06-2012, 04:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
gsm junction's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: india
Age: 34
Posts: 1,523
Member: 1229072
Status: Offline
Sonork: 100.1624007
Thanks Meter: 1,639
yes this dashboard is edit all operator.............

any problem

yahoo ID surendratbn
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 21:24   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Vijendra Saini's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Kashmir mangoge bhoon denge
Age: 31
Posts: 4,403
Member: 398557
Status: Offline
Sonork: 100.1578489
Thanks Meter: 1,512
Angry

Quote:
Originally Posted by mg70brz View Post
i need one of this with my operators of Brazil :

TIM
Oi
Vivo
Claro

can i am modify this ?
Yeah you should modify that,but Mr.Ramraj not able to modify that b'cos he did'nt know the setting of Brazil
Br.
Vijendra Saini.
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 21:43   #7 (permalink)
No Life Poster
 
mg70brz's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Brazil
Posts: 578
Member: 18726
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Quote:
Originally Posted by vijendrasaini View Post
Yeah you should modify that,but Mr.Ramraj not able to modify that b'cos he did'nt know the setting of Brazil
Br.
Vijendra Saini.
this is not problem, i am send to you :

TIM
apn: tim.br
dial number: *99#
user: tim
password: tim

Claro
apn: claro.com.br
dial number: *99#
user: claro
password: claro

Oi
apn: gprs.oi.com.br
dial number: *99#
user: oi
password: oi

Vivo
apn: zap.vivo.com.br
dial number: *99#
user: vivo
password: vivo
  Reply With Quote
Old 03-15-2012, 16:56   #8 (permalink)
Freak Poster
 
ramrajbhopal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: India bhopal
Posts: 143
Member: 768205
Status: Offline
Thanks Meter: 17
vijju bhai u can edit all profile dounlod this dasbord

E1732 ALL OPP EDIT.rar

Quote:
Originally Posted by ramrajbhopal View Post






  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 08-03-2013 06:39
New Nokia Software!!!!!!! Jefferson Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 48 05-12-2013 13:07

 



All times are GMT +1. The time now is 04:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27838 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO