GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Huawei

Huawei General Huawei phones and tablets help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2012, 23:45   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Bruno Rafael's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Brazil
Posts: 1,106
Member: 700706
Status: Offline
Sonork: 100.1590381
Thanks Meter: 197
huawei u6150 hang in logo

hello all!

how to update firmware in huawei?
  Reply With Quote
Old 05-11-2012, 23:49   #2 (permalink)
Freak Poster
 
cellcentersps's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 244
Member: 1651353
Status: Offline
Thanks Meter: 71
I have a problem also with firware

not passed
  Reply With Quote
Old 05-12-2012, 00:43   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Bruno Rafael's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Brazil
Posts: 1,106
Member: 700706
Status: Offline
Sonork: 100.1590381
Thanks Meter: 197
Quote:
Originally Posted by cellcentersps View Post
I have a problem also with firware

not passed
by which program you tried to update it?
  Reply With Quote
Old 05-15-2012, 00:19   #4 (permalink)
Freak Poster
 
cellcentersps's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 244
Member: 1651353
Status: Offline
Thanks Meter: 71
Quote:
Originally Posted by Bruno Rafael View Post
by which program you tried to update it?
not find any program that supports the firmware
  Reply With Quote
Old 12-13-2012, 10:21   #5 (permalink)
Freak Poster
 
daroas's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ubá--Brazil
Age: 25
Posts: 470
Member: 194078
Status: Offline
Thanks Meter: 119
i have the same problem and not have solution
  Reply With Quote
Old 01-31-2013, 12:33   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: Brasil
Posts: 99
Member: 627986
Status: Offline
Thanks Meter: 15
i have the same problem and not have solution˛???
  Reply With Quote
Old 01-31-2013, 12:57   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: <<SearcH EnginE>>
Posts: 1,086
Member: 307373
Status: Offline
Thanks Meter: 360
Quote:
Originally Posted by brunocentercell View Post
i have the same problem and not have solution˛???
Are you try do hard rest ?

Br,
div_859
  Reply With Quote
Old 01-31-2013, 13:15   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: Brasil
Posts: 99
Member: 627986
Status: Offline
Thanks Meter: 15
the device connects and locks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
Phone Stuff for FREE & KEy-GEn For Logo Editor ! BoNtEk - ThA WtC MeMbA Nokia Multimedia 8 10-31-2012 20:17
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Lock 2 in nokia 51xx/61xx Pablo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-31-1999 04:35
Operator-Logo for 5110 MiMiR the WiseMan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-25-1999 15:50

 



All times are GMT +1. The time now is 21:26.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.26339 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO