GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Micromax

Micromax General Micromax phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2013, 06:09   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2006
Location: punjab india
Posts: 1,175
Member: 421487
Status: Online
Sonork: 10002
Thanks Meter: 40
how to hard reset or flash a35

its pattern lock set how i will flash it pl give me proper guide or video how to flash a35
  Reply With Quote
Old 04-16-2013, 06:15   #2 (permalink)
Freak Poster
 
cellcare sams's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: india
Posts: 284
Member: 1537063
Status: Offline
Thanks Meter: 69
volumeup+power button press orhttp://forum.gsmhosting.com/vbb/f811...5/#post9248765 try this link
  Reply With Quote
Old 04-16-2013, 07:02   #3 (permalink)
Moderator
 
..::Nokian CareŽ::..'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kolkata<<<India
Posts: 4,876
Member: 505794
Status: Offline
Sonork: 100.1627614 QQ:1958018248
Thanks Meter: 1,938
Quote:
Originally Posted by rohit50 View Post
its pattern lock set how i will flash it pl give me proper guide or video how to flash a35
cehck below thread

A 35 bolt how to unlock pattern

br,
azam
  Reply With Quote
Old 08-16-2013, 15:30   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: fatehpur (up)
Posts: 2
Member: 1514527
Status: Offline
Sonork: rajanhada@yahoo.com
Thanks Meter: 0
Micromax A35 Google Account & Pattern Lock Done
Micromax A35 Google Account & Pattern Lock Done


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Br-Sanjeev Chauhan
India
  Reply With Quote
Old 08-16-2013, 16:24   #5 (permalink)
Freak Poster
 
roni2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bohicon (Rep of Benin)
Posts: 474
Member: 862014
Status: Offline
Sonork: 100.1608307
Thanks Meter: 12
Hard Reset:
  • Press and Hold Volume Down + Power Key for 20-30 Seconds.
  • Now you See Warning Logo on screen.
  Reply With Quote
Old 01-22-2014, 06:17   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Location: New Delhi
Posts: 16
Member: 1314849
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how to hard reset Karbonn A35
  Reply With Quote
Old 01-22-2014, 11:03   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.::TEJARAM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: .::INDIA::.
Age: 25
Posts: 2,738
Member: 1681461
Status: Offline
Sonork: 100.1650339 [Off Line]
Thanks Meter: 731
Quote:
Originally Posted by naveen_kool View Post
how to hard reset Karbonn A35


next time plz share correct section
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:36.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38529 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO