GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Micromax

Micromax General Micromax phones discussion, firmwares, solution, root, help

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2013, 18:34   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2011
Location: ranchi,new daily market
Posts: 153
Member: 1567957
Status: Offline
Thanks Meter: 14
how to hard reset of micromax ninja a27.....

how to hard reset of micromax ninja a27 pls rply urgently........................
 
Old 02-28-2013, 15:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
guru4gsm's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: INdIa
Posts: 615
Member: 517316
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Bro same as A25
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f811...7/#post8830348
 
The Following User Says Thank You to guru4gsm For This Useful Post:
Old 02-28-2013, 15:26   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.::V!K@$H::.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: .::INDIA::.
Posts: 964
Member: 1236722
Status: Offline
Sonork: 100.1601546
Thanks Meter: 233
Quote:
Originally Posted by IMRAN DON View Post
how to hard reset of micromax ninja a27 pls rply urgently........................
Quote:
Originally Posted by moulnisky View Post
Quote:
Originally Posted by IMRAN DON View Post
not work brother any perfect solution pls share......................
Quote:
Originally Posted by guru4gsm View Post

Hard Reset Not Supported This Set..Only Can Do it Flashing For Google Lock Or Pattern Lock

WithOut Flashing Impossiple Guys
Br
Vikash
 
The Following User Says Thank You to .::V!K@$H::. For This Useful Post:
Old 03-01-2013, 14:25   #4 (permalink)
No Life Poster
 
sahilfency's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: ANKLESHWAR,GUJARAT,INDIA
Age: 31
Posts: 737
Member: 1212231
Status: Offline
Sonork: 100.1611130
Thanks Meter: 150
micromax A27

how to hard reset micromax a27
 
Old 03-01-2013, 14:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
sahilfency's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: ANKLESHWAR,GUJARAT,INDIA
Age: 31
Posts: 737
Member: 1212231
Status: Offline
Sonork: 100.1611130
Thanks Meter: 150
whan i press power butten & vlm
show secret menu
pcb test
full phone test
kb test

but not show factory reset
 
The Following User Says Thank You to sahilfency For This Useful Post:
Old 03-01-2013, 16:58   #6 (permalink)
Product Manager
 
Umesh_Arora's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4,216
Member: 1792140
Status: Offline
Sonork: 100.1618782,gaba
Thanks Meter: 4,831
this is spd 6820 phone same karbonn a1+
no solution hardreset
 
Old 03-01-2013, 17:17   #7 (permalink)
Freak Poster
 
mortal90210's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 187
Member: 199340
Status: Offline
Sonork: 100.1592925
Thanks Meter: 34
Post micromax a27 hard reset done.

put the phone fastboot mode

then
run

Android Multi Tools_1.0 By azimbahar


problem solved.
 
The Following 3 Users Say Thank You to mortal90210 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-02-2013, 08:42   #8 (permalink)
Freak Poster
 
sachinpatel's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: india (Gujarat)
Posts: 400
Member: 1749874
Status: Offline
Sonork: 100.1657683QQ:20249255921
Thanks Meter: 206
karbon a1+ 1000% softewr &pattent lock solution
 
Old 03-03-2013, 19:30   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Vijendra Saini's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Kashmir mangoge bhoon denge
Age: 31
Posts: 4,402
Member: 398557
Status: Offline
Sonork: 100.1578489
Thanks Meter: 1,512
Angry

You have to flash that phone.

Br.
Vijendra. Saini.
 
The Following 2 Users Say Thank You to Vijendra Saini For This Useful Post:
Old 03-06-2013, 19:16   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2011
Location: ranchi,new daily market
Posts: 153
Member: 1567957
Status: Offline
Thanks Meter: 14
any havemicromax ninja a27 flah file & tool pls share thank's to advance........
 
Old 03-07-2013, 05:38   #11 (permalink)
No Life Poster
 
unlockers555's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,783
Member: 547368
Status: Offline
Thanks Meter: 228
try this .
post result
 
The Following User Says Thank You to unlockers555 For This Useful Post:
Old 03-07-2013, 08:38   #12 (permalink)
No Life Poster
 
yasintaj's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 521
Member: 771334
Status: Offline
Thanks Meter: 54
micromax a27 hard reset
 
Old 03-07-2013, 08:42   #13 (permalink)
Moderator
 
..::Nokian CareŽ::..'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kolkata<<<India
Posts: 5,060
Member: 505794
Status: Offline
Sonork: 100.1627614 QQ:1958018248
Thanks Meter: 1,948
Quote:
Originally Posted by yasintaj View Post
micromax a27 hard reset
no hardrest only software update is your solution donwload your package below

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f811...5/#post9246705


br,
azam
 
The Following 2 Users Say Thank You to ..::Nokian CareŽ::.. For This Useful Post:
Old 03-19-2013, 04:59   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Member: 1902774
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how to reset my a27 ninja micromax phone
 
Old 03-19-2013, 06:09   #15 (permalink)
No Life Poster
 
unlockers555's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,783
Member: 547368
Status: Offline
Thanks Meter: 228
Quote:
Originally Posted by manish7875 View Post
how to reset my a27 ninja micromax phone
what problem do u face ?
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:28.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32100 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO