GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Micromax

Micromax General Micromax phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2013, 07:25   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 539
Member: 1450664
Status: Offline
Thanks Meter: 123
micromax tablet p350 flashing done

  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to kapilanand11 For This Useful Post:
Old 01-04-2013, 07:27   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 783
Member: 1015551
Status: Offline
Thanks Meter: 56
please share file and flasher
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aksharasofts For This Useful Post:
Old 01-04-2013, 11:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 539
Member: 1450664
Status: Offline
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by aksharasofts View Post
please share file and flasher
file is too big bro. w8 for uploading
  Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:22   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: india gujrat
Posts: 344
Member: 502031
Status: Offline
Thanks Meter: 65
micromax tablet p350
please share file and flasher

thanx mr kapil u many post word fist solution carry on

http://img7.imageshack.us/img7/9803/...axfunbook1.jpg

Last edited by dharmesh_12272; 01-11-2013 at 09:30.
  Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:28   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Asia_Phone's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BITMAP's Sibu Sarawak,Malaysia
Posts: 847
Member: 1300241
Status: Offline
Sonork: 100.1626973 Profgsm
Thanks Meter: 227
here is the file what you want!

1.download LIVESUIT
2.install DRIVERS
3.download FIRMWARE
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Asia_Phone For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-11-2013, 09:43   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: india gujrat
Posts: 344
Member: 502031
Status: Offline
Thanks Meter: 65
micromax tablet p350 flashing

Quote:
Originally Posted by PHONEPATCH View Post
here is the file what you want!

1.download LIVESUIT
2.install DRIVERS
3.download FIRMWARE

how to flash ya dm mod pl gide me sir

ad

thanksssssssss
  Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:51   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Asia_Phone's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BITMAP's Sibu Sarawak,Malaysia
Posts: 847
Member: 1300241
Status: Offline
Sonork: 100.1626973 Profgsm
Thanks Meter: 227
Quote:
Originally Posted by dharmesh_12272 View Post
how to flash ya dm mod pl gide me sir

ad

thanksssssssss
press & hold Vol + power on button "6 times" until you're device detected on pc.
insert usb/install usb driver if needed
Open livesuit.exe
follow the procedure it show on flasher
Load image file
wait until updating success
  Reply With Quote
Old 01-11-2013, 11:32   #8 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: india gujrat
Posts: 344
Member: 502031
Status: Offline
Thanks Meter: 65
sir pl file is downlod flesh it bat 0 % proses pl help me sir

Last edited by ..::Nokian CareŽ::..; 05-28-2013 at 11:06. Reason: removed email
  Reply With Quote
Old 01-12-2013, 09:06   #9 (permalink)
No Life Poster
 
rajufzr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Age: 41
Posts: 647
Member: 116314
Status: Offline
Thanks Meter: 93
Quote:
Originally Posted by kapilanand11 View Post
good mr kapil.
ur image shows flashing the origional firmware for micromax tab
flash file is generic one and its different as shown in live suite image
so here is the difference
its not micromax branded firmware but generic firmware
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rajufzr For This Useful Post:
Old 01-13-2013, 11:51   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 539
Member: 1450664
Status: Offline
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by rajufzr View Post
good mr kapil.
ur image shows flashing the origional firmware for micromax tab
flash file is generic one and its different as shown in live suite image
so here is the difference
its not micromax branded firmware but generic firmware
it,s a total og firmware and flasher bro.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kapilanand11 For This Useful Post:
Old 01-13-2013, 13:31   #11 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: india gujrat
Posts: 344
Member: 502031
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Quote:
Originally Posted by kapilanand11 View Post
it,s a total og firmware and flasher bro.

pl sher firmware and flasher pl uplod firmware and flasher
  Reply With Quote
Old 01-14-2013, 13:38   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 509
Member: 727810
Status: Offline
Sonork: max
Thanks Meter: 98
its just a copy paste , moderator of mygsmindia posted in his forum named gsmkerala
kapil sir just copied from there , uu can find everything there , even the image is alsao copied , shame on u kapil
  Reply With Quote
Old 01-14-2013, 15:04   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 539
Member: 1450664
Status: Offline
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by max_cool View Post
its just a copy paste , moderator of mygsmindia posted in his forum named gsmkerala
kapil sir just copied from there , uu can find everything there , even the image is alsao copied , shame on u kapil
shame on u max cool before posting chek my image carefully and my file path adress i hav a og file and flasher if u need contact me on yahoo i hav all micromax software sol.
  Reply With Quote
Old 01-15-2013, 12:34   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 90
Member: 429521
Status: Offline
Thanks Meter: 8
ok please guide me how to hard reset micromax funbook infinity
  Reply With Quote
Old 01-16-2013, 14:41   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 539
Member: 1450664
Status: Offline
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by tando View Post
ok please guide me how to hard reset micromax funbook infinity
try with both button press vol+" vol- and same time press power key try bro. otherwise'lashing is the last sol.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:04.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.40849 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO