GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Micromax

Micromax General Micromax phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2015, 06:56   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 219
Member: 195855
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Need micromax a120 v11 firmware


Need micromax A120 firmware ...hardware version 1.0 and software version 11 .i try to flash with v1 and v2 files but the sptool gives error 1059 not enough space and the phone is dead so plz anyone have the correct firmware for this phone help me ...thanks
  Reply With Quote
Old 08-19-2015, 20:53   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2015
Location: faridabad(delhi)
Age: 26
Posts: 535
Member: 2388887
Status: Offline
Sonork: 100.1623070 QQ 3208774531
Thanks Meter: 1,100
Smile Micromax a120 v11 firemware is here


DON'T FORGET TO SAY THANX IF YOU LIKE MY POST JUST PRESS ONLY THANX BUTTON

B.R
Abhay_Rana_Singh
  Reply With Quote
The Following 23 Users Say Thank You to abhayranasingh For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-23-2015, 18:05   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: PABAL PUNE MH
Posts: 13
Member: 1997022
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Need micromax A120 firmware ...hardware version 1.1 and software version V11
  Reply With Quote
Old 09-26-2015, 08:43   #4 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2015
Location: faridabad(delhi)
Age: 26
Posts: 535
Member: 2388887
Status: Offline
Sonork: 100.1623070 QQ 3208774531
Thanks Meter: 1,100


Micromax A121 V11 HDW V1.1 Flash File


Plz Read This Rules
Use Thanks Button instead
_________________
B.R
Abhay_Rana
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to abhayranasingh For This Useful Post:
Old 09-29-2015, 09:20   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 36
Member: 2151460
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by abhayranasingh View Post


Micromax A121 V11 HDW V1.1 Flash File


Plz Read This Rules
Use Thanks Button instead
_________________
B.R
Abhay_Rana
bro its not version 11 and hw version 1.1 file it is same to upper u uploadlink v07
pl,s upload proper flash file link
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to expertmobilegsm For This Useful Post:
Old 09-29-2015, 11:42   #6 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2015
Location: faridabad(delhi)
Age: 26
Posts: 535
Member: 2388887
Status: Offline
Sonork: 100.1623070 QQ 3208774531
Thanks Meter: 1,100
Quote:
Originally Posted by expertmobilegsm View Post
bro its not version 11 and hw version 1.1 file it is same to upper u uploadlink v07
pl,s upload proper flash file link
How Can You Tell My Firmware IS Not V11 Bro How can You Tell My links Is Not Working Download Firemware And Flash Your A120 I Am Sure Your Problem Is Solved..

Thanks...
  Reply With Quote
Old 10-02-2015, 07:06   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 36
Member: 2151460
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by abhayranasingh View Post
How Can You Tell My Firmware IS Not V11 Bro How can You Tell My links Is Not Working Download Firemware And Flash Your A120 I Am Sure Your Problem Is Solved..

Thanks...
i try ur both files and same problem
micromax A120 firmware ...hardware version 1.1 and software version 11 .i try to flash with v1 and v2 files but the sptool gives error 1059 not enough space and the phone is dead
  Reply With Quote
Old 10-02-2015, 07:25   #8 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2015
Location: faridabad(delhi)
Age: 26
Posts: 535
Member: 2388887
Status: Offline
Sonork: 100.1623070 QQ 3208774531
Thanks Meter: 1,100
Okk Post Here Your Handset Back Side Image I Want To See Version Of Your Micromax A120
  Reply With Quote
Old 10-06-2015, 12:32   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Hyderabad
Posts: 1
Member: 2468868
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi.... can you help me out please....

– phone hangs while bootup
– Phone working very slow
– Programs keep crashing
– Phone not moving beyond logo when switched on
  Reply With Quote
Old 10-31-2015, 07:07   #10 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2015
Location: faridabad(delhi)
Age: 26
Posts: 535
Member: 2388887
Status: Offline
Sonork: 100.1623070 QQ 3208774531
Thanks Meter: 1,100


Flash YOUR Handset This Firemware After Flash Your Problem Solved :-)





Micromax A121 V11 HDW V1.1 Flash File


Plz Read This Rules
Use Thanks Button instead
_________________
B.R
Abhay_Rana
  Reply With Quote
Old 11-13-2015, 09:26   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: india
Posts: 37
Member: 1108126
Status: Offline
Thanks Meter: 3
sir i need hw v1.1 &sw v06
  Reply With Quote
Old 12-02-2015, 07:01   #12 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 51
Member: 895056
Status: Offline
Sonork: 25732
Thanks Meter: 7
thanks for support micromax a120 v11 version ............
  Reply With Quote
Old 12-04-2015, 03:42   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 322
Member: 619957
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Quote:
Originally Posted by pramod_iway View Post
thanks for support micromax a120 v11 version ............
Have u test version v11 file hw v 1.1 if u tested then whicj file and what is result during flash and what is problem in ur device before flash pl.s upload ur phone back steaker and file location where u download it thx because poated by abhay both files i try but my flash tool give errpr no space and flashong failed
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gulab For This Useful Post:
Old 03-03-2016, 09:40   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: bangalore
Age: 28
Posts: 9
Member: 2527496
Status: Offline
Thanks Meter: 0
any one plz help need a120 h/w v1.1 s/w v06
  Reply With Quote
Old 03-03-2016, 19:22   #15 (permalink)
Product Supporter
 
deeptelecomzira's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: PUNJAB,INDIA
Age: 22
Posts: 2,021
Member: 2218251
Status: Offline
Thanks Meter: 835
Quote:
Originally Posted by nareshnnaresh View Post
any one plz help need a120 h/w v1.1 s/w v06
MICROMAX A120 SW-V06
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to deeptelecomzira For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:19.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21100 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO