GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Micromax

Micromax General Micromax phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2014, 06:02   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2013
Location: Pune
Age: 27
Posts: 52
Member: 1909931
Status: Offline
Thanks Meter: 16
please help micromax a106 dead after flash with flash tool


i flash this phone using flash tool and scatter file.. and selecting format+download option.. after flashing set is dead.. but it showing com port.. please help to solve this problem..
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to pratikbondage For This Useful Post:
Old 08-16-2014, 07:49   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: powai mumbai
Age: 27
Posts: 12
Member: 2135924
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by pratikbondage View Post
i flash this phone using flash tool and scatter file.. and selecting format+download option.. after flashing set is dead.. but it showing com port.. please help to solve this problem..
now 1 more version of scatter file is available flash set with this new version.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to talha shaikh For This Useful Post:
Old 01-30-2015, 11:48   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 98
Member: 1965565
Status: Offline
Sonork: mohd_nadeem231
Thanks Meter: 14
Micromax a106

Same problem after flash dead and not connect next time how to so.lve
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nrisnadeem For This Useful Post:
Old 01-31-2015, 14:01   #4 (permalink)
No Life Poster
 
k_abhi's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: MobiCare, Mh-50, India
Posts: 1,064
Member: 1019814
Status: Offline
Thanks Meter: 652
A106 comes with 2 types 4gb & 8gb. If u miss the file, it'll go dead. both file types are available in following link, download them & flash one by one.

Welcome to the ./downloads/Micromax/00_A Serie/A106/Software Versions/ folder of GsmHosting support area

post reply.

w.r.
k_abhi
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to k_abhi For This Useful Post:
Old 02-01-2015, 02:08   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2015
Location: India
Posts: 50
Member: 2338368
Status: Offline
Thanks Meter: 60
Quote:
Originally Posted by nrisnadeem View Post
Same problem after flash dead and not connect next time how to solve


Try with Boot Cable






GPGSupport
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GPGSupport For This Useful Post:
Old 07-25-2015, 06:23   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: surat in gujrat
Posts: 144
Member: 1684564
Status: Offline
Thanks Meter: 23



here is problem

phone is complet but i flash this ver S4700BP_MP_MMX_IN_10 new and set is dead

and i try other ver. but not done

stuck in this procces

Last edited by Deepesh Sharma; 04-22-2017 at 07:43. Reason: Image Correction
  Reply With Quote
Old 07-31-2015, 07:10   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: surat in gujrat
Posts: 144
Member: 1684564
Status: Offline
Thanks Meter: 23
here is problem

[/QUOTE]phone is complet but i flash this ver S4700BP_MP_MMX_IN_10 new and set is dead

and i try other ver. but not done

stuck in this procces[/QUOTE]

i also try boot cable

Last edited by Deepesh Sharma; 04-22-2017 at 07:44. Reason: REMOVE QUOTE IMAGE
  Reply With Quote
Old 07-31-2015, 12:33   #8 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2015
Location: INDIA. JAI HIND
Posts: 105
Member: 2353263
Status: Offline
Sonork: +919836422676
Thanks Meter: 26
Donate money to this user
First cheak your phone emmc is 4gb or 8gb

And short kcolo/Colo to ground find near camera and flash
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nesar786 For This Useful Post:
Old 03-16-2016, 16:00   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2014
Location: india utterpradesh
Age: 23
Posts: 86
Member: 2284781
Status: Offline
Thanks Meter: 24
1- SET BOOT TRY TO FLASH THIS FILE


https://docs.google.com/uc?id=0B9prC...xport=download


2-

NOT BOOT MOBILE GROUND + COLO PIN SHORT AND FLASH THIS FILE PHOE 10000%%% OK
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nirajgsmhosting For This Useful Post:
Old 10-26-2016, 03:47   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Member: 2641322
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by nirajgsmhosting View Post
1- SET BOOT TRY TO FLASH THIS FILE



2-

NOT BOOT MOBILE GROUND + COLO PIN SHORT AND FLASH THIS FILE PHOE 10000%%% OK


Hello sir can i request another link ..your link is not found.i would like to try because i have same prob in my phone till now cant open..im a newbie here..thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arcobaleno11 For This Useful Post:
Old 02-07-2017, 11:46   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baramati
Age: 37
Posts: 18
Member: 1288690
Status: Offline
Thanks Meter: 2
your link is not found ---
Not Found
Error 404
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to altaf2767 For This Useful Post:
Old 02-07-2017, 12:46   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Deepesh Sharma's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Incredible-India
Posts: 5,916
Member: 1301233
Status: Offline
Sonork: 100.1614172
Thanks Meter: 9,080
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by altaf2767 View Post
your link is not found ---
Not Found
Error 404
follow this post with working link
micromax a106 ver-v10 flash file need
micromax A106 need flash file
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Deepesh Sharma For This Useful Post:
Old 04-22-2017, 06:42   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Member: 1825793
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Try v+ then insert usb
  Reply With Quote
Old 04-23-2017, 04:41   #14 (permalink)
No Life Poster
 
farooquepm's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: searching
Age: 25
Posts: 502
Member: 2424314
Status: Offline
Thanks Meter: 235
Brother your problems solved yes .or no
  Reply With Quote
Old 04-23-2017, 19:50   #15 (permalink)
No Life Poster
 
farooquepm's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: searching
Age: 25
Posts: 502
Member: 2424314
Status: Offline
Thanks Meter: 235
Brother MTK all chips if you flash before you must .net un tick on preloader then safe MTK all mobile withot dead risk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to farooquepm For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:38.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36682 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO