GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2019, 18:14   #136 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 49
Posts: 102
Member: 165852
Status: Offline
Thanks Meter: 4

r-sim 14 can unlock at&t and tmobile iphone? o only sprint
  Reply With Quote
Old 07-12-2019, 20:06   #137 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Member: 1396619
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yes can unlock also at&t and t-mob usa
  Reply With Quote
Old 07-12-2019, 20:30   #138 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Member: 1396619
Status: Offline
Thanks Meter: 0
is r-sim 12 + working on a iphone 7 ios 12.1.2 ?
cant get it to work Sprint simlock
  Reply With Quote
Old 07-20-2019, 14:50   #139 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: africa
Posts: 1
Member: 2909863
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Anyone getting ACTIVATION ERROR message after updating to latest IOS and ICCID on RSIM12 on iPhone 7?
  Reply With Quote
Old 07-20-2019, 14:52   #140 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 174
Member: 902377
Status: Offline
Thanks Meter: 60
same error here no iccid working
  Reply With Quote
Unread 07-21-2019, 06:43   #141 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 5
Member: 2643540
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Try this iccid
89014104270225993202
  Reply With Quote
Unread 07-21-2019, 14:27   #142 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 25
Member: 2772221
Status: Offline
Thanks Meter: 0
the menu to edit ICCID is not working for some reason. all methods used to launch the menu to edit ICCID does not work.
  Reply With Quote
Unread 07-21-2019, 15:31   #143 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 13
Member: 2832502
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by lucian758 View Post
the menu to edit ICCID is not working for some reason. all methods used to launch the menu to edit ICCID does not work.

Use the carrier locked sim with rsim inside
Settings
Cellular
Sim application

What I mean is sprint phone use with sprint sim and so forth
  Reply With Quote
Unread 07-21-2019, 19:40   #144 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,438
Member: 1484663
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Quote:
Originally Posted by MRChester View Post
Use the carrier locked sim with rsim inside
Settings
Cellular
Sim application

What I mean is sprint phone use with sprint sim and so forth
ICCID unlock it's down. IMSI method Only. Also for Sprint this method does not work. And this works only on old models 4S, 5, 6, 6S that's it.
BR
  Reply With Quote
Unread Yesterday, 05:01   #145 (permalink)
No Life Poster
 
cellcare prasad's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: VIZAG,A.P, INDIA
Posts: 2,009
Member: 602547
Status: Offline
Sonork: 100.1621466
Thanks Meter: 893
Quote:
Originally Posted by Bscaine View Post
ICCID unlock it's down. IMSI method Only. Also for Sprint this method does not work. And this works only on old models 4S, 5, 6, 6S that's it.
BR
Can u please share the imsi. Method
  Reply With Quote
Unread Yesterday, 07:55   #146 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 5
Member: 2643540
Status: Offline
Thanks Meter: 0
New iccid code
89014104270225993202
  Reply With Quote
Unread Yesterday, 09:22   #147 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3
Member: 2363635
Status: Offline
Thanks Meter: 2
R-SIM not working now

ICCID method locked! If you already use R-SIM do not reset your iphone , do not change simcard , and do not upgrade iOS!

Now working only TMSI method for iPhone 6s/6sPlus , others iphones not supported!

Hope that R-SIM team working for reach this problem
  Reply With Quote
Unread Yesterday, 15:53   #148 (permalink)
Freak Poster
 
geriaf's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colombia
Posts: 495
Member: 193303
Status: Offline
Sonork: 100.1613585
Thanks Meter: 77
How is TMSI method for iPhone 6s/6sPlus for r-sim?

br
  Reply With Quote
Unread Yesterday, 16:27   #149 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 429
Member: 2156606
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by geriaf View Post
How is TMSI method for iPhone 6s/6sPlus for r-sim?

br


Itís the old way. You choose tmsi option from the Rsim menu and you must enter IMSI (or choose carrier) for network that the phone is locked on.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Unread Today, 05:55   #150 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: On Earth
Age: 41
Posts: 122
Member: 540909
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Still nothing to do!Can use in gsm mood with 16k,32k,sim working with 3G data
Tested with iPhone 6 AU Japan iOS 12.4 (128k,64k sim no network)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:59.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19672 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO