GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2017, 11:10   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 4
Member: 2756546
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question First Time User. Help. alternate way to use r-sim for iphone 4s?


Hi, I have a iphone 4s and if i remember correctly, its locked to (orange uk sim) And i have lost the sim of it. and my other problem is i cant boot or go to homescreen of my phone, im stuck at setting up, like chose language, country and network.. i cant remember if i reset it before or update my phone true itunes, before i got stuck on setting up screen. so how can i use r-sim if i cant go to homescreen? or what r-sim version i need to buy? please any help would greatly appreciated.
  Reply With Quote
Old 09-12-2017, 06:58   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2013
Location: Los Angeles
Posts: 1,063
Member: 1938435
Status: Offline
Thanks Meter: 206
Donate money to this user
All will let you access home screen. RSIM 11+ is the best because it has autodetection of carrier, so no setup needed.
  Reply With Quote
Old 09-13-2017, 08:21   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 4
Member: 2756546
Status: Offline
Thanks Meter: 0
at SIMTester Really? Thanks! i will try, but do i need original sim or i will just plug the RSIM 11+ and let it work by itself?
  Reply With Quote
Old 09-15-2017, 09:33   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2013
Location: Los Angeles
Posts: 1,063
Member: 1938435
Status: Offline
Thanks Meter: 206
Donate money to this user
No, the chip makes the phone think that the phone is locked to your SIM carrier or unlocked. And on 4G phones, this is the first time it supports 3G/4G service. But 4S is only a 3G phone, so it never had this problem.
  Reply With Quote
Old 09-16-2017, 10:09   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 4
Member: 2756546
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks SIMTester! really thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:00.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24900 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO