GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2014, 12:31   #31 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: I R A N
Posts: 68
Member: 170938
Status: Offline
Sonork: 100.106982
Thanks Meter: 13

iphone 5 sprint not work after install lte rpatch exit on soft
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to matinmobil For This Useful Post:
Old 03-29-2014, 13:17   #32 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 88
Member: 1662420
Status: Offline
Thanks Meter: 2
is this patch compatible with rsim 9 pro? i have an iPhone 4S iOS 7.0.6 simlocked
the rsim works but i dont'have 3G
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 15:37   #33 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Costa Rica
Posts: 29
Member: 2054578
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Any idea how to get the activation code?

On 4S(128k SIM Card) with R-SIM Pro9 when select Install LTE Patch> For i5/4S iOS:7.1 the app crash.

This patch will able to use 3g on 128k?
Updated: App crash when u choose any option. Not working (?)
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 15:53   #34 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 220
Member: 2117665
Status: Offline
Thanks Meter: 30
same problem here!!
App crashes.
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 16:01   #35 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 51
Member: 2124789
Status: Offline
Thanks Meter: 2
can't buy the activation code
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 17:04   #36 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: uk
Posts: 172
Member: 211830
Status: Offline
Thanks Meter: 9
where do we get that bloody activation code some1 will answer?
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 17:58   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Western Australia
Posts: 22
Member: 2087480
Status: Offline
Thanks Meter: 0
question: does the patch work for rsim9 pro and other previous rsim products?
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 18:07   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 9
Member: 2153658
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question im a beginner..
Currently have a 5c 7.1 US Sprint locked and im from ph so as of now i cant use it coz of the update..
Can i unlock it now? Currently using Globe Postpaid 128 LTE sim
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 18:41   #39 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2014
Location: Earth
Posts: 93
Member: 2122818
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Code is available on www dot rsim5 dot com in products menu for $7
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Saudazad For This Useful Post:
Old 03-29-2014, 19:30   #40 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 154
Member: 2117377
Status: Offline
Thanks Meter: 7
does it work for 5s sprint, please answer me !!!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 19:43   #41 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 154
Member: 2117377
Status: Offline
Thanks Meter: 7
This patch just support " lte 3g 4g " but not support call, sms, facetime ,imessage "
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 19:49   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Western Australia
Posts: 22
Member: 2087480
Status: Offline
Thanks Meter: 0
reply

Quote:
Originally Posted by nicoaly408 View Post
Question im a beginner..
Currently have a 5c 7.1 US Sprint locked and im from ph so as of now i cant use it coz of the update..
Can i unlock it now? Currently using Globe Postpaid 128 LTE sim
buy a 64bit normal sim and cut it to fit micro sim if you need 3g internet.
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 19:50   #43 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 9
Member: 2153658
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Do you mean that i cannot use Postpaid sim?
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 19:56   #44 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 171
Member: 2031664
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by nicoaly408 View Post
Do you mean that i cannot use Postpaid sim?
on iphone 5c and 5s you CAN NOT use any sim!!!!
  Reply With Quote
Old 03-29-2014, 20:04   #45 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Nov 2013
Location: USA,
Posts: 152
Member: 2067304
Status: Offline
Thanks Meter: 50
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:28.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40424 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO