GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2014, 16:44   #61 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 171
Member: 2031664
Status: Offline
Thanks Meter: 36

yes but 50 units y only need 1!!!
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 17:35   #62 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colombo, Sri Lanka
Age: 42
Posts: 20
Member: 73854
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by nitto1320i View Post
thanks for the reply. i deleted the profile then reinstall rpatch to no avail. does it have anything to do with the isamteam source in cydia?
Rpatch is different from cydia. Roach does not require jailbreak.
Are u having difficulty reinstall in rpatch tool ?
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 18:19   #63 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Western Australia
Posts: 22
Member: 2087480
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by chamila View Post
Rpatch is different from cydia. Roach does not require jailbreak.
Are u having difficulty reinstall in rpatch tool ?
i just did a full fresh reset and tried to install rpatch but still exits. :/
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 19:17   #64 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colombo, Sri Lanka
Age: 42
Posts: 20
Member: 73854
Status: Offline
Thanks Meter: 1
New RPatch confirmation

I just update my iPhone 5S locked to Japan SoftBank with 4G 128k sim, R-SIM Mini to iOS 7.1
Was able to get it working after installing the new RPatch.

Even though its working for 4G SIM, data limited to 2G only.
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 19:44   #65 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colombo, Sri Lanka
Age: 42
Posts: 20
Member: 73854
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Smile

Quote:
Originally Posted by nitto1320i View Post
i just did a full fresh reset and tried to install rpatch but still exits. :/
I'm sorry, I cant think of another way. Since I removed the rpatch few times using the method mentioned. (remove profile, delete tool, restart device re-install) and it was success.

May be you want to restore the firmware. But this will upgrade your device firmware to iOS 7.1

I was ableto unlock my iPhone 5S locked to Japan SoftBank with r-SIM Mini, 128k 4G sim on iOS 7.1 after installing rpatch.
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 19:57   #66 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 142
Member: 1105251
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by chamila View Post
I just update my iPhone 5S locked to Japan SoftBank with 4G 128k sim, R-SIM Mini to iOS 7.1
Was able to get it working after installing the new RPatch.

Even though its working for 4G SIM, data limited to 2G only.
really? so no 3g or 4g?
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 20:02   #67 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2013
Location: Los Angeles
Posts: 1,063
Member: 1938435
Status: Offline
Thanks Meter: 205
Donate money to this user
Looks like RPatch for 5C/5S is the same as iRose until R-SIM Mini 2 comes out.
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 20:18   #68 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Western Australia
Posts: 22
Member: 2087480
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by rafa_apm View Post
really? so no 3g or 4g?
thats unfortunate. well, it seems we have to wait and see if the new cards will actually do the job.
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 20:19   #69 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colombo, Sri Lanka
Age: 42
Posts: 20
Member: 73854
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Smile

Quote:
Originally Posted by rafa_apm View Post
really? so no 3g or 4g?
No 3G or 4G LTE, the advertisement they have is bit tricky. It says the new patch supports iOS 7.1 and 3G, 4G LTE sim. It does not say the patch supports 3G or 4G data.

I only get 2G (EDGE) on my 128k sim, R-SIM MINI. Probebly if you have 64k sim you will get 3G.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chamila For This Useful Post:
Old 03-30-2014, 20:26   #70 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2013
Location: Los Angeles
Posts: 1,063
Member: 1938435
Status: Offline
Thanks Meter: 205
Donate money to this user
So they didn't lie to us. I guess they never lied. They said in the past that R-SIM supports Sprint iPhone 5 5C 5S GSM/WCDMA, but never that it supported Sprint 5C/5S. Will the R-SIM Mini 2 coming next week support LTE? That is the big question. Did R-SIM Team tackle two goals at the same time(work with 7.1 & LTE)? Why did they wait for iOS 7.1 to release LTE patch? No chance it supports Sprint 5C/5S. It would not make sense to release one patch & chip for 3 goals.

Last edited by SIMTester; 03-30-2014 at 20:33.
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 20:36   #71 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 142
Member: 1105251
Status: Offline
Thanks Meter: 18
when they support 128k sim with 3g and 4g, call me. baaaaaah -.-
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 20:43   #72 (permalink)
Freak Poster
 
futur's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 451
Member: 2094769
Status: Offline
Thanks Meter: 76
The big problem with this rsim or let say the rsim owner is that he or they rush out the news even before they got it done and that puts a big question mark on them??????????????
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 21:39   #73 (permalink)
Freak Poster
 
wkris's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Bulgaria, Sofia
Age: 41
Posts: 146
Member: 86488
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Smile

I think that this patch should be free for all rsim air cards on which they were promised this service with the purchase itself! second which is the price of the card and you do not enter a support act for example one year.I think that price support team included in the price of the card for at least 2 years!
  Reply With Quote
Old 03-31-2014, 07:29   #74 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 56
Member: 2048052
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Ios 7.1 not working yet


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-31-2014, 10:31   #75 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 9
Member: 2153658
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Waiting game for the 5c 5s 7.1 users
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:27.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39885 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO