GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2016, 18:52   #31 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 15
Member: 2265619
Status: Offline
Thanks Meter: 0

iphone 6s ios 9.2 AT&T Can unlock this rsim 10+ ?
  Reply With Quote
Old 01-30-2016, 18:37   #32 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 126
Member: 2455757
Status: Offline
Thanks Meter: 15
[QUOTE=aircraft;11463421]Work iPhone 5s locked Vodafone UK






i have iphone 5s +O2 uk+ios 8.4.1 ... *R-SIM10* dont work with me
do you can explaine me how ?
should i update to ios 9 ?
  Reply With Quote
Old 01-30-2016, 22:11   #33 (permalink)
Freak Poster
 
aircraft's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bulgaria
Posts: 329
Member: 1869762
Status: Offline
Thanks Meter: 52
[QUOTE=mohpower;11589428]
Quote:
Originally Posted by aircraft View Post
Work iPhone 5s locked Vodafone UK






i have iphone 5s +O2 uk+ios 8.4.1 ... *R-SIM10* dont work with me
do you can explaine me how ?
should i update to ios 9 ?

Rsim10? Or 10+


iPhone 5 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-31-2016, 17:56   #34 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 126
Member: 2455757
Status: Offline
Thanks Meter: 15
[QUOTE=aircraft;11589743]
Quote:
Originally Posted by mohpower View Post


Rsim10? Or 10+


iPhone 5 using Tapatalk
Rsim10
can you explaine me step by step plz
  Reply With Quote
Old 01-31-2016, 18:01   #35 (permalink)
Freak Poster
 
aircraft's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bulgaria
Posts: 329
Member: 1869762
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Put rsim with your sim. Choise carrier. After this select TMSI M2 mode and reboot. If case after boot phone ask for activation do not proceed. Wait for signal bars and carrier name.


iPhone 5 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-31-2016, 20:55   #36 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 126
Member: 2455757
Status: Offline
Thanks Meter: 15


not succes !
look i have R-sim 10 V10.11
  Reply With Quote
Old 01-31-2016, 20:56   #37 (permalink)
Freak Poster
 
aircraft's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bulgaria
Posts: 329
Member: 1869762
Status: Offline
Thanks Meter: 52
How to use RSIM 10+

Shot your 10.11 please. Second image cannot loaded for me and I do not see it


iPhone 5 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-31-2016, 21:13   #38 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 126
Member: 2455757
Status: Offline
Thanks Meter: 15
it's the same pic bro
  Reply With Quote
Old 02-05-2016, 22:50   #39 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 126
Member: 2455757
Status: Offline
Thanks Meter: 15
R-sim 10 v10.11 not work with iphone 5s O2 uk
  Reply With Quote
Old 02-07-2016, 15:02   #40 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 7
Member: 2528160
Status: Offline
Thanks Meter: 1
В России с симками нового образа не работает
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to laiter For This Useful Post:
Old 02-07-2016, 15:31   #41 (permalink)
Freak Poster
 
aircraft's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bulgaria
Posts: 329
Member: 1869762
Status: Offline
Thanks Meter: 52
One more with problem rkgnse where is support. Team of Idiots


iPhone 5 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 02-09-2016, 11:05   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Member: 1847765
Status: Offline
Thanks Meter: 0
good morning, rsim 10+ in iphone 4s SOFTBANK ios 9.1 internet not work. Use in Italy with carriers WIND. The telephone is ok,but internet not.
what i do?

Thanks
  Reply With Quote
Old 02-19-2016, 23:22   #43 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Member: 2534331
Status: Offline
Thanks Meter: 1
R-sim 10+ do not want to spend menu after two attempts with SIM card +pin code.

What should be done to show the settings menu..........
  Reply With Quote
Old 02-19-2016, 23:23   #44 (permalink)
Freak Poster
 
aircraft's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bulgaria
Posts: 329
Member: 1869762
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Remove pin and reset rsim with another carrier sim


iPhone 5 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 02-19-2016, 23:36   #45 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Member: 2534331
Status: Offline
Thanks Meter: 1
R-sim seems blocked, menu is gone, is there another method
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to neolin For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:27.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37655 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO