GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2019, 08:08   #1 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 950
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 1,943
Newest R-SIM12+(V10.1)Unlocking Card for iPhone ios12.2 IOS 12.3


Due to the old version unlock sim doesn’t work well under the systerm:IOS12.2 and IOS12.3,part of Iphone 8 and X phones always showed activation during unlocking ,can’t send the new ICCID code and can’t be unlocked. To solve this BUG problem,
R-SIM technology team upgraded the pop-up menu and unlocking software,
using the smallest,thinnest, most stable hidden chips in the global unlocking industry,
no matter under inactivated or activated status,the Iphones will automatically pop up ICCID unlock menu,pop up a clear unlock instruction manual,let the ender user unlock iphones more specific and easier.
The new R-SIM12 V10.1 version once again breaks through the system blockade of iOS 12.2 and 12.3 and removes the user's obstacles to unlock.
The new card unlock procedures once again lead the world technology, "R-SIM" has been imitated, never surpassed! R-SIM is the most trustworthy unlock brand around you.

https://www.youtube.com/watch?v=LDW5...ture=*********
















Last edited by kinglock; 05-14-2019 at 07:55.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kinglock For This Useful Post:
Old 05-13-2019, 08:10   #2 (permalink)
Freak Poster
 
iamtj's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 126
Member: 2048052
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Its not differences with r14


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 08:12   #3 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 950
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 1,943
Quote:
Originally Posted by iamtj View Post
Its not differences with r14


Sent from my iPhone using Tapatalk
yes ,same program as rsim14
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kinglock For This Useful Post:
Old 05-13-2019, 08:13   #4 (permalink)
Freak Poster
 
iamtj's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 126
Member: 2048052
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by kinglock View Post
yes ,same program as rsim14


Good product


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 09:41   #5 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 950
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 1,943
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 10:34   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ribbentrop's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Ukraine
Age: 46
Posts: 4,134
Member: 40400
Status: Offline
Thanks Meter: 1,070
Is it possible to reprogram an old RSIM 12 card with this new firmware?
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 11:23   #7 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 950
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 1,943
Quote:
Originally Posted by ribbentrop View Post
Is it possible to reprogram an old RSIM 12 card with this new firmware?
the old rsim12 cannot reprogram to new V10.1 rsim12+
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 12:16   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ghana
Posts: 610
Member: 1809548
Status: Offline
Sonork: mysty619/100.167036
Thanks Meter: 109
Quote:
Originally Posted by kinglock View Post
the old rsim12 cannot reprogram to new V10.1 rsim12+
is it possible to do something about old rsim 12 cards because i have many in stock over 100pcs, evin if we can get something to upgrade it to work so that we dont make loses that much.
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 12:51   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 29
Member: 2469237
Status: Offline
Thanks Meter: 9
I have a question I placed an order many days ago for some rsim 12 and 14 to have stock but there were no new versions of firmware that support the new IOS, that means that the money is lost?
  Reply With Quote
Old 05-13-2019, 13:55   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,372
Member: 1484663
Status: Offline
Thanks Meter: 186
Here's what I do to get old R-sim 12 to work on new firmwares:
-Get an factory unlocked iPhone
-Put the R-Sim 12 inside with any Sim.
-Go to "Data settings/Aplications Sim
-Just hit "Edit ICCID"
Simple.
BR
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Bscaine For This Useful Post:
Old 05-14-2019, 05:05   #11 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 950
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 1,943
IOS 12.3 has been released,
the old unlock chips will have this problem as the below picture,
Newest R-SIM12+ RSIM14 can solve the problem, pop-up menu 。


  Reply With Quote
Old 05-14-2019, 06:55   #12 (permalink)
Product Manager
 
Join Date: Mar 2013
Location: CH
Posts: 950
Member: 1907775
Status: Offline
Sonork: 1653265:unlocker
Thanks Meter: 1,943
R-sim12 + and R-SIM14 donnot need need guide card ,no need to call * # 5005*7672*..Command, Auto pop up the menu when plug in iphone .edit the ICCID freely.
R-SIM is the most convenient and easiest solution for unlock iOS12.3 in the world so far .
  Reply With Quote
Old 05-14-2019, 08:54   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 8
Member: 2528160
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Good day! Before the menu of r-sim is always off automatically. Then came up with the function of blocking the pop-up menu. This lock can be disabled. To do this, insert the R-sim 12 in any unlocked iPhone. Through the settings - SIM program to get to the menu R-sim 12 and disable the "lock carrier". Give it a try.
  Reply With Quote
Old 05-14-2019, 15:32   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 136
Member: 1768975
Status: Offline
Sonork: 1615342:cikaaca
Thanks Meter: 17
emergency call *5005*7672*8901................# (lattest iccid) call
thats the easiest way

or just input in simfree phone . settings > cellular data > application data > input - edit iccid
  Reply With Quote
Old 05-15-2019, 01:27   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 435
Member: 1659385
Status: Offline
Sonork: 100.1678591
Thanks Meter: 111
Why don't you offer free V10.1 firmware update via dongle? I have a lot of rsim12. I am using spare phone to input iccid.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:04.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20714 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO