GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2018, 04:22   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
Member: 2837660
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Problem with Straight Talk Iphone


I have been a Straight talk customer for several years and I only buy my phones upright, meaning no monthly payments, etc. Full amount at spot.

I previously used a Iphone 7 and when that broke down I bought a Iphone X from bestbuy (which they said were unlocked) and popped in the sim from iphone 7 and kept on using it.

I am traveling outside of the country and realized that my iphone X was locked so i called up Straighttalk to unlock the Iphone but they said that my Iphone X wasn't even registered onto their system and it shows that i'm still using my Iphone 7. Since I am not in the united states, i can't buy an activation kit and register my Iphone X and proceed to unlock it. Which is frankly quite absurd.

I heard about R-Sim couple weeks back and ordered one through a re-seller in South Korea.

However, ever since then I've been facing problems with getting my R-Sim to work.


With my R-Sim 12, i'm able to go to the menu where it says "edit ICCID" and tried several times with up to date ICCID's in that field.

I am no longer seeing the "SIM NOT SUPPORTED" page, however it goes to the "Activation Lock" page where I am prompted to enter my Apple ID and password.

I put in both details, and even tried with the "Unlock with Passcode" but it doesn't proceed from that page no matter how many times I attempt to proceed.

Kindly leave any tips on what I should do. It is very annoying to have to carry around two bulky phones.
  Reply With Quote
Old 05-16-2018, 04:40   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
Member: 2837660
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Update 1: I removed the "Find my Iphone" to see if it would stop asking me for the apple ID and Password and instead the phone is telling me to connect to I-Tunes and would not proceed.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:50.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19200 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO