GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2018, 23:41   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Member: 545213
Status: Offline
Thanks Meter: 0
a quick question about reset after rsim


i have started using iphone x from sprint having unpaid bills using rsim in overseas, but just now i came to know that the status has changed from unpaid bills to FRAUD, if i reset the phone can i still use it using the rsim or if i reset it is not going to work anymore.
Thank you so much, i am new into this.
  Reply With Quote
Old 11-08-2018, 23:44   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 86
Member: 2788786
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Depends what Network and what country basically the imei is out on a blacklist database and depending if the carrier in your country participates in the database they could block ur imei from the network.
Quote:
Originally Posted by zohaibar View Post
i have started using iphone x from sprint having unpaid bills using rsim in overseas, but just now i came to know that the status has changed from unpaid bills to FRAUD, if i reset the phone can i still use it using the rsim or if i reset it is not going to work anymore.
Thank you so much, i am new into this.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to djkinetic For This Useful Post:
Old 11-08-2018, 23:52   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Member: 545213
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by djkinetic View Post
Depends what Network and what country basically the imei is out on a blacklist database and depending if the carrier in your country participates in the database they could block ur imei from the network.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
i am from saudi arabia using gsm network and the phone is from usa sprint.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:45.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.16478 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO