GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-29-2013, 04:01   #46 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 39
Member: 2003679
Status: Offline
Thanks Meter: 1

We have failed stories about the iphone 5s/5c on sprint..
Are there any success stories at all ? Like on t-mobile iphone 5s usa or at&t or other?
  Reply With Quote
Old 10-29-2013, 09:31   #47 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by levsha View Post
My unit is second type.
My number Unknown

It could be activated only with 63.03a card. With another cards and interposers phone falling in activation state.

BR
levsha
what you think...? how could we read GID...??
  Reply With Quote
Old 10-29-2013, 09:36   #48 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by ashish_beri View Post
what you think...? how could we read GID...??
As i can see....Sprint Iphone 5C is behaving like FIDO Canada Carrier when we try to unlock FIDO iphone 4S using any R-sim....,,,with correct IMSI it goes on activation,..

But these FIDO CANADA locked iPhones can be unlocked using Gevey AIO....by programming FULL IMSI, ICCID and more importantly the GID1...

What you think about this...?
  Reply With Quote
Old 10-29-2013, 09:37   #49 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by Gecko_UK View Post
If it is actually sprint & doesn't work with iMSI/ICCID, maybe GID locked, I never used sprint 5c with R-SIM though so can't say for sure, seems quite unlikely though
Yes....i think you are absolutely right.....!!!!!
  Reply With Quote
Old 10-29-2013, 10:21   #50 (permalink)
Product Supporter
 
levsha's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: gsmcity
Age: 38
Posts: 804
Member: 10505
Status: Offline
Sonork: 100.40828
Thanks Meter: 354
There is no problem with unlock Iphone 5c at&t, softbank, docomo.

Br
Levsha
  Reply With Quote
Old 10-29-2013, 19:39   #51 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 24
Member: 1751138
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by ashish_beri View Post
As i can see....Sprint Iphone 5C is behaving like FIDO Canada Carrier when we try to unlock FIDO iphone 4S using any R-sim....,,,with correct IMSI it goes on activation,..

But these FIDO CANADA locked iPhones can be unlocked using Gevey AIO....by programming FULL IMSI, ICCID and more importantly the GID1...

What you think about this...?
i tried with aio sim ... we have imsi and iccid , but not working ... i think we need gid 1 , but i didn't find anywhere this gid for sprint iphone 5
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lovestoned-ro For This Useful Post:
Old 10-29-2013, 20:31   #52 (permalink)
Product Supporter
 
levsha's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: gsmcity
Age: 38
Posts: 804
Member: 10505
Status: Offline
Sonork: 100.40828
Thanks Meter: 354
Quote:
Originally Posted by lovestoned-ro View Post
i tried with aio sim ... we have imsi and iccid , but not working ... i think we need gid 1 , but i didn't find anywhere this gid for sprint iphone 5
Do you know how to read GID1? I can try.

BR
levsha
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 08:49   #53 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 7
Member: 2054551
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I got straight talk to work with my sprint iphone 5c. Im trying to post all the steps that I took throughout the day, but it keeps telling me i cant post a link (not even trying to post a link.. IDK why its telling me this)
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 08:54   #54 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by joejoe317 View Post
I got straight talk to work with my sprint iphone 5c. Im trying to post all the steps that I took throughout the day, but it keeps telling me i cant post a link (not even trying to post a link.. IDK why its telling me this)
you cannot until your post count reaches 10..
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 09:02   #55 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by joejoe317 View Post
I got straight talk to work with my sprint iphone 5c. Im trying to post all the steps that I took throughout the day, but it keeps telling me i cant post a link (not even trying to post a link.. IDK why its telling me this)
please tell which option option or IMSI you have used....??
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 09:19   #56 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 7
Member: 2054551
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Hey guys after days of messing with the locked sprint phone I have gotten my 5c to work with straight talk. I am not sure how I managed to do this, but I will tell you the sequence of how I did things from the arrival of the rsim to now.

Berfore the rsim
Before the rsim I got the iPhone 5c in the mail with a bad esn, it is a sprint phone. I double checked online and verified it had a bad esn.

I kept trying to get past the activation lock, but just couldn't do it. I tried with my sprint sim, verizon, att, and straight talk (att version non lte sim I cut it from a micro to nano.)

I went to go check the mail and the rsim was there (this was Saturday)

I put in the rsim with the iPhone and the sprint sim card. I tried and tried and could not get past activation lock. I figured out that I can get back to the home screen, but once I did I would put the sim back in with rsim and it would just go back to activation lock.

I then tried this with a verizon, att, and my straightalk sim.

Same issue, even after trying every possible esn.

I found the forums from rsim5's website and I checked out that people had issues with the iphone and sprint.

I tried doing the 4g patch, even though it was for the 5/4s. I went in the app and followed directions, but same thing. Just goes to activation lock.

I went to unlockit to get the apn setting for the iPhone, there was an old and new option. I tried both and no luck at all. I tried to connect my phone with the cdma text patch and had problems getting the phone recognized, I also had a problem because it said the rsim serial was invalid.

After checking the rsim serial number, I found it wasn't in the database. I contacted the ebay seller because of this, opened a dispute with ebay, and sent the rsim number to the seller.

He told me not to worry that he would contact you guys and all will get resolved. This was two days ago and I believe he replied back last night or today.

Anyway, today I noticed something strange. When I put in the rsim with sprint or my straight talk, it would say no service no matter what.

Frustrated, I reset network settings with no success. At least before when I would put in these sims i would get bars. But now it was no service.

The screen was again on activation lock, and with no service I got the phone to unlock via itunes.

I then tried swapping the sim some more and put in my sprint sim. I then chose sprint from the list of carriers and then still got no service.

Fed up, I went to my profiles and deleted the china profile that the 4g patch included. I still didn't get any service. It just said no service. I then reset all settings, and had the same issue.

I then deleted the apn profile from straight talk, and then reset network settings. I still didn't get service, it just said no service.

Now at this point i'm thinking i messed up the phone some how because I should be getting something as far as bars go. Even though I was pretty positive it would kick me back to activation lock if i did.

I then turned off my phone and put in the sprint sim card. I just kept getting no service message. I finally turned off the phone and put in my straight talk sim, and IT WORKED! Home showed up with full bars of 4g signal.

I was waiting for the phone to go to activation lock, but it didn't. I called my brother and it worked. The internet wasn't working, either was sms.

I ended up going back to unlockit profile creator and chose to install the apn for straightalk new. The internet still didn't work.

I then restarted the phone just to make sure. Again 4g with Home popped up. For those of you that don't know, where it says sprint or att next to the bars, for straight talk it just says home.

The internet still didn't work, so I deleted the profile and used straight talk old. This time I got the internet to work.

I then sent a text to my brother, he said he got the test text i sent him and he said he responded back. I didn't get his texts, but about 20 minutes later I ended up getting them.

I then tried sending a pic text and it just fails. This is where I am at...

The weird thing is that in itools it says I have an iPhone 5, not a 5c, but it matches my serial which is linked to a 5c. I then plugged it into itunes and it says I have a 5c, with the same serial and my phone number pops up.

I went to settings>general>about and it says carrier as ATT

Now this phone is not unlocked from the beginning or else I wouldn't have needed to put in the rsim.

I dont know how it worked, I hope the process in which I did things help you guys out. I also took a screen shot of itools screen, itunes screen, and also my phones about section...

Now I do remember when I kept putting the sprint sim in with no service, under settings it had an extra screen that was never there before. It said carrier, I believe it was right under cellular which is on the same part as WiFi airplane mode and Bluetooth.

When I tapped on it, it just had a toggle switch, and that toggle was green. (this was without rsim.)

I then was curious if my straight talk would come up with the same option, but it didn't... That carrier option disappeared.

If you guys need anymore info from my phone let me know. The model is A1456

Now the problem is that since i dont have rsim in while this is working, there isnt an option for apn settings under cellular data
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to joejoe317 For This Useful Post:
Old 10-30-2013, 09:45   #57 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
its alright...It seems like as SAM unlock,,,,(Specific Sim unlock) it happens before sometime......
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 10:40   #58 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 7
Member: 2054551
Status: Offline
Thanks Meter: 2
should i try my gf tmobile sim when i see her in a few days?
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 11:00   #59 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by joejoe317 View Post
should i try my gf tmobile sim when i see her in a few days?
yes try changing different sim....
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 11:14   #60 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 303
Member: 1288185
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by lovestoned-ro View Post
i tried with aio sim ... we have imsi and iccid , but not working ... i think we need gid 1 , but i didn't find anywhere this gid for sprint iphone 5
Have you tried it on iPhone 5 or 5C....????

If you have tried it on 5C....do you know any way to read GID1 from Sprint sim.....bcause these simcards are not readable...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:28.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44961 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO