GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2017, 11:53   #61 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 55
Member: 2767141
Status: Offline
Thanks Meter: 15

Quote:
Originally Posted by noctornus View Post
What about USSD codes? Maybe they fixed that also.


Yes they also fixed


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 11-30-2017, 06:45   #62 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 384
Member: 2156606
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Question for a product manager:
If this card needs a new program, can it be updated?

Thanks!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to noctornus For This Useful Post:
Old 12-10-2017, 06:11   #63 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Indonesia
Posts: 91
Member: 1997748
Status: Offline
Sonork: 100.1660079
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by noctornus View Post
Question for a product manager:

If this card needs a new program, can it be updated?



Thanks!

yeahh... needed


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 12-11-2017, 05:40   #64 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 121
Member: 2048052
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Hello kinglock. How about activation loops

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to iamtj For This Useful Post:
Old 12-14-2017, 17:53   #65 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 31
Member: 2783707
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by iamtj View Post
Hello kinglock. How about activation loops

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
seems like the new iccid doesn't unlock Sprint phones anymore
  Reply With Quote
Old 12-14-2017, 18:44   #66 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 121
Member: 2048052
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by parrotgeek1 View Post
seems like the new iccid doesn't unlock Sprint phones anymore
Only sprint ?

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 12-15-2017, 05:28   #67 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190560
Status: Online
Thanks Meter: 5
the new iccid works on Sprint also, i tried now on 7 plus and it worked.
  Reply With Quote
Old 01-10-2018, 06:10   #68 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 22
Member: 2722823
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Can this be used to unlock an AT&T iPhone for use on the Verizon network? I tried it and it is saying invalid SIM. Did anybody have success with it?
  Reply With Quote
Old 01-10-2018, 06:14   #69 (permalink)
Freak Poster
 
sagarsewa@pkr's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Pokhara
Posts: 263
Member: 2428367
Status: Offline
Thanks Meter: 110
Quote:
Originally Posted by music4u4 View Post
Can this be used to unlock an AT&T iPhone for use on the Verizon network? I tried it and it is saying invalid SIM. Did anybody have success with it?
your you need to do this

New iccid is working perfectly in automatic 4g .......
search new iccid
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [email protected] For This Useful Post:
Old 01-11-2018, 21:55   #70 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 22
Member: 2722823
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
your you need to do this

New iccid is working perfectly in automatic 4g .......
search new iccid
We tried with the iccid 8901000000000000001F

It didn't work. Are we using the correct iccid?

Any other suggestion folks?

Thank you.
  Reply With Quote
Old 01-18-2018, 06:59   #71 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Member: 579557
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by music4u4 View Post
We tried with the iccid 8901000000000000001F

It didn't work. Are we using the correct iccid?

Any other suggestion folks?

Thank you.
This ICCID still works. After you send the iccid, just press accept then go back to the r-sim menu(*5055*7672*0#) then select AT&T then choose the second option the one with TMSI. Reboot the phone and it should work.
  Reply With Quote
Old 01-18-2018, 08:06   #72 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 55
Member: 2767141
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by Mcsemaj View Post
This ICCID still works. After you send the iccid, just press accept then go back to the r-sim menu(*5055*7672*0#) then select AT&T then choose the second option the one with TMSI. Reboot the phone and it should work.


Yah its working bro but its not iccid unlock, iccid unlock like factory unlocked iphone


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ryudisa For This Useful Post:
Old 01-18-2018, 12:04   #73 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 17
Member: 2765071
Status: Offline
Thanks Meter: 1
*5005*7672*0# is not working for me. can someone please check?
  Reply With Quote
Old 01-18-2018, 15:47   #74 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: RooTCeLL - CUBA
Posts: 77
Member: 2528726
Status: Online
Sonork: 100.1679759
Thanks Meter: 13
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by alreeve1 View Post
*5005*7672*0# is not working for me. can someone please check?

try this ... *5005*7672*88# or *5005*7672*99#
  Reply With Quote
Old 01-19-2018, 08:40   #75 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 17
Member: 2765071
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by editodj View Post
try this ... *5005*7672*88# or *5005*7672*99#
I tried both 88 and 99 and it still says:
Setting Failed
Sevice Center Address
No Address
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:48.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37452 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO