GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > SIM Solution Products > R-SIM & SAM SIM

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2019, 13:09   #46 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: India at the moment
Posts: 12
Member: 2922972
Status: Offline
Thanks Meter: 4

One thing I can't understand is, the current R-SIM 12+ V10.1 shows "Select Carrier", "Edit IMSI" and "TMSI.2G/3G/4G" in the SIM Applications settings but none of these work, when you press on these options, the screen just flashes for a second but nothing happens.
Similarly, if I press "select carrier" and select one of the listed ones (e.g. US AT&T), nothing happens, just a quick flash on the screen !!!

If these options are not programmed in the current configuration then what's the point of giving them in the menu???
  Reply With Quote
Old 08-14-2019, 14:59   #47 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 11
Member: 2869019
Status: Offline
Thanks Meter: 1
s VOLTE not working anymore? My wife’s works on T-Mobile. R sim 12 plus. But I cannot not get voice over LTE to work. Everything else works
  Reply With Quote
Old 08-18-2019, 15:37   #48 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 14
Member: 2923731
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Riouzaki View Post
I have many rsim 12+ and rsim 14. How to update them on this version?


Why don't you try to get the new Rsim?
  Reply With Quote
Old 08-18-2019, 16:50   #49 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: Saint-Tropez
Posts: 6
Member: 2923078
Status: Offline
Sonork: NULL
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by cena14 View Post
Why don't you try to get the new Rsim?
Because he already has the rsim chip and it only needs a firmware update?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Az09 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:35.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20092 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO