GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Karbonn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2013, 15:59   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 54
Member: 733869
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Karbonn a1+ : how to do the pattern lock?

karbonn a1+ pattern lock
how to hard reset....
plz help....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bhavinjilka For This Useful Post:
Old 01-02-2013, 18:07   #2 (permalink)
Freak Poster
 
pintu.pattnaik1's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: ORISSA,INDIA
Posts: 242
Member: 1351981
Status: Offline
Sonork: 100.1640597
Thanks Meter: 40
vol - key + home+power solved and replay
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pintu.pattnaik1 For This Useful Post:
Old 01-03-2013, 15:17   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 54
Member: 733869
Status: Offline
Thanks Meter: 7
not work for me bro...
  Reply With Quote
Old 01-03-2013, 15:34   #4 (permalink)
No Life Poster
 
akhil_bbsr's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: GSM4U BHUBNESWAR,ODISSA,INDIA
Posts: 3,022
Member: 271478
Status: Offline
Sonork: 1590868
Thanks Meter: 840
I HAVE ALREADY POSTED JUST SERCH, DONT JUST OPEN THREAD

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606...-mono-1591854/
  Reply With Quote
Old 02-01-2013, 20:41   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: INDIA
Posts: 253
Member: 963505
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Quote:
Originally Posted by bhavinjilka View Post
karbonn a1+ pattern lock
how to hard reset....
plz help....




SET START AND JUST ENTER MENU -SETTING-PRIVACY-FACTORY SETTINGS RESET--(PASsWORD- U OR ULTA U

TRY LEFT SIDE OR RIGHT SIDE


100% OK
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to sonugola2 For This Useful Post:
Old 02-08-2013, 07:49   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: India
Age: 25
Posts: 51
Member: 325515
Status: Offline
Sonork: 100.100.1638136
Thanks Meter: 3
no replay sir plz help me

Last edited by ..::Nokian CareŽ::..; 05-25-2013 at 12:25. Reason: removed mobile no.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rathodhardik For This Useful Post:
Old 02-18-2013, 10:59   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: india
Posts: 283
Member: 337100
Status: Offline
Sonork: 100.1606722
Thanks Meter: 28
any body pls tell me that how to karbonn A1+ hard reset wipe data factory reset mode?
thanxxxxxxxxx in advane
i forgot my pattern lock passwod.
  Reply With Quote
Old 02-18-2013, 12:48   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2010
Posts: 58
Member: 1301079
Status: Offline
Thanks Meter: 11
just remove beterry for 5 mints and insert it beck power on set and it will not ask any password dont touch any button go to security and make new pertern and now go to privesy and do reset all wipe all data it will wipe and reset
  Reply With Quote
Old 02-18-2013, 13:18   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: ***'S OWN COUNTRY;NIGERIA
Posts: 2,421
Member: 268772
Status: Offline
Thanks Meter: 102
you can search at google....................
  Reply With Quote
Old 03-02-2013, 12:38   #10 (permalink)
Freak Poster
 
AFZALHASMI's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 225
Member: 304342
Status: Offline
Thanks Meter: 13
poswalm have you tested or simply westing time foum
  Reply With Quote
Old 05-10-2013, 15:00   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2010
Posts: 58
Member: 1301079
Status: Offline
Thanks Meter: 11
no i have tested many time bro we are here to help each other not westting time i dont have time to waist bro
  Reply With Quote
Old 05-16-2013, 19:32   #12 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2012
Location: pune india
Age: 36
Posts: 97
Member: 1838311
Status: Offline
Sonork: 100.1638474
Thanks Meter: 15
if you have volcano box open it select spd select boot 6820 format phone 100000% removed google acount karbonn a1+
  Reply With Quote
Old 05-17-2013, 05:33   #13 (permalink)
Freak Poster
 
sangaistalin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: sankarankovil , tirunelveli
Age: 28
Posts: 356
Member: 1474141
Status: Offline
Sonork: 100.1647675
Thanks Meter: 55
Donate money to this user
android multi tool

android multi tool used to remove pattern unlock
  Reply With Quote
Old 05-22-2013, 06:59   #14 (permalink)
Freak Poster
 
inderpreet123's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: india
Posts: 118
Member: 647550
Status: Offline
Sonork: 100.1611449
Thanks Meter: 27
Quote:
Originally Posted by sangaistalin View Post
android multi tool used to remove pattern unlock
android multi tool work in only fastboot mode

so if any have perfect idea to handreset a1+ then post hear don,t use geass
  Reply With Quote
Old 07-02-2013, 14:06   #15 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 43
Member: 728823
Status: Offline
Thanks Meter: 3
all are a fake this solution upload perfect solution for karbon a1+ patern unlock solution dear thank you
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:34.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29490 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO