GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Karbonn

Reply
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2013, 10:28   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2007
Location: kolkata
Posts: 64
Member: 481028
Status: Offline
Sonork: 100.1621345
Thanks Meter: 7
karbonn A35 locked

karbonn A35 too many pattern attempt.how to unlock any solution.
  Reply With Quote
Old 11-08-2013, 11:06   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: NewYork
Age: 23
Posts: 417
Member: 1900437
Status: Offline
Thanks Meter: 59
Just factory reset it ! simple ....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Promo87 For This Useful Post:
Old 11-08-2013, 13:37   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2007
Location: kolkata
Posts: 64
Member: 481028
Status: Offline
Sonork: 100.1621345
Thanks Meter: 7
Pls tell the procedure .
  Reply With Quote
Old 11-13-2013, 09:22   #4 (permalink)
No Life Poster
 
king.of.gsm's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bhandup, Mumbai
Posts: 5,894
Member: 1135304
Status: Offline
Sonork: 100.1592050
Thanks Meter: 127
here is perfect solution to remove google account or reset phone

karbonn a35 google account reset without data lost done
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 05:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Age: 34
Posts: 809
Member: 278546
Status: Offline
Thanks Meter: 85
karbonn a35 unable to put in fastboot mode. phone power on i press volume down or volume up or both key pressing. need new solution to reset google account. help me urgent.
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 09:40   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.::TEJARAM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: .::INDIA::.
Age: 25
Posts: 2,978
Member: 1681461
Status: Offline
Sonork: 100.1650339 [Off Line]
Thanks Meter: 790
Quote:
Originally Posted by yalamandareddy View Post
karbonn a35 unable to put in fastboot mode. phone power on i press volume down or volume up or both key pressing. need new solution to reset google account. help me urgent.

Hard Reset:
  • Press and Hold Volume Down + Power Key for 20-30 Seconds.
  • Now you See Warning Logo on screen.
  Reply With Quote
Old 03-20-2014, 12:52   #7 (permalink)
No Life Poster
 
bhogpurmail's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 950
Member: 189506
Status: Offline
Sonork: 100.1576871
Thanks Meter: 102
Quote:
Originally Posted by .::TEJARAM::. View Post
Hard Reset:
  • Press and Hold Volume Down + Power Key for 20-30 Seconds.
  • Now you See Warning Logo on screen.
not working tejaram ji
  Reply With Quote
Old 03-20-2014, 13:05   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: Garhshankar,Punjab,India
Posts: 472
Member: 1895099
Status: Offline
Sonork: 100.1647265
Thanks Meter: 114
press volume down and power button together 30 sec check device go to fastboot
if you success fastboot you wipe the phone
  Reply With Quote
Unread 07-03-2014, 07:32   #9 (permalink)
Freak Poster
 
teletalk's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: INDIA
Posts: 234
Member: 926215
Status: Offline
Sonork: 100.1650776
Thanks Meter: 14
Quote:
Originally Posted by Promo87 View Post
Just factory reset it ! simple ....

not simple my bro ..........please tell me step by step how to unlock pattern lock in karbonn A35 ...... i try many times on Google but not success and you say its simple ?????
  Reply With Quote
Unread 07-03-2014, 08:16   #10 (permalink)
Freak Poster
 
HasanaliMomin's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: India - Gujarat
Posts: 136
Member: 1934308
Status: Offline
Sonork: 100.1640317
Thanks Meter: 31
Quote:
Originally Posted by ddmobilegsm View Post
karbonn A35 too many pattern attempt.how to unlock any solution.

  • Press and Hold Volume Down + Power key for 20-30 Seconds.
  • Now you see Fastboot Mode on Screen
  • Install Drivers manually
  • Now open tool and press "8" and hit Enter Key to wipe data / factory reset
  • After Format handset auto restart
  • Hard Reset done.

Br,
HasanaliMomin

  Reply With Quote
Unread 07-03-2014, 08:33   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Mau
Posts: 5
Member: 2213508
Status: Offline
Sonork: 100.1656910
Thanks Meter: 0
Micromax a35 hard reset if volume switch is not working

[FONT="Palatino Linotype"[/FONT] Tell me any idea to HARD RESET MICROMAX A35 IF VOLUME SWITCH IS NOT WORKING BY ANY TOOL OR BOX
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:55.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.68423 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO