GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NCK Team products > NCK Dongle


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2017, 05:30   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 59
Member: 1589971
Status: Offline
Thanks Meter: 23
FRP ALCATEL FIERCE QUALCOMM MSM 8909 Snapdragon


is possible to remove
FRP Alcatel Fierce XL Qualcomm MSM 8909 Snapdragon 210??
if Possible then guide step by step please
  Reply With Quote
Old 02-20-2017, 07:11   #2 (permalink)
No Life Poster
 
maremestera's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 666
Member: 691388
Status: Online
Thanks Meter: 209
Why don't you use NCK Qcom and post here result? 8909 cpu is supported.
  Reply With Quote
Old 02-21-2017, 14:15   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: JAMAICA
Posts: 1,780
Member: 293299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by ahsanglare View Post
is possible to remove
FRP Alcatel Fierce XL Qualcomm MSM 8909 Snapdragon 210??
if Possible then guide step by step please
Alcatel qualcomm is not yet supported for FRP operation.
I hope it will be available in the next update, I have two (2) phones waiting to test that service.
  Reply With Quote
Old 02-22-2017, 13:21   #4 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 13,512
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888 QQ3161545070
Thanks Meter: 53,396
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by soctia View Post
Alcatel qualcomm is not yet supported for FRP operation.
I hope it will be available in the next update, I have two (2) phones waiting to test that service.
For alcatel qc frp if you have phones in hands make backups and contact orbita on skype
__________________
BR

NCK Team

Powered By Fast Unlocking Ltd.
NCK PRO - NCK Dongle - NCK Box - Cellular Codes - Avengers Box - UMT Box
  Reply With Quote
Old 02-25-2017, 19:00   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: JAMAICA
Posts: 1,780
Member: 293299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
Donate money to this user
I am having issues with loaders for Alcatel 5054n and Alcatel 4060A
  Reply With Quote
Old 02-26-2017, 01:32   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: JAMAICA
Posts: 1,780
Member: 293299
Status: Offline
Thanks Meter: 191
Donate money to this user
Thumbs up Alcatel 4060A

this is the screen shot from read info
Attached Images
File Type: jpg screenshot_1.jpg (65.3 KB, 45 views)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:55.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.28288 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO