GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NCK Team products > NCK Dongle

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2013, 15:41   #61 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2011
Location: Cuba
Posts: 62
Member: 1674044
Status: Offline
Thanks Meter: 7
CardID_to calculate: 10xxxxxxx
Sending request in server
Card not registered in server.
Please contact your reseller and activate card.

gsmserver
10/12/2012

thanks
 
Old 01-02-2013, 06:08   #62 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2007
Location: China, BD, India, Dubai, HK...
Posts: 2,065
Member: 659181
Status: Offline
Sonork: 100.1597028
Thanks Meter: 7,423
Quote:
Originally Posted by hold2030 View Post
CardID_to calculate: 10xxxxxxx
Sending request in server
Card not registered in server.
Please contact your reseller and activate card.

gsmserver
10/12/2012

thanks
Read 1st Post

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f691...-read-1418618/
 
Old 01-03-2013, 00:31   #63 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2011
Location: Cuba
Posts: 62
Member: 1674044
Status: Offline
Thanks Meter: 7
card active

thanks mr Fast Unlocking
Card Active
 
Old 01-04-2013, 14:46   #64 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Member: 1863028
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Tried everything I can think of. Dongle shows id okay, but says that Smartcard stamp is invalid, please update. Try to update and then I get 'Connect Fail' error and nada rien nothing. Using Windows 7 32 bit and have got this with Activated 1 paid for.
Any ideas?
 
Old 01-04-2013, 14:57   #65 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 11,080
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888
Thanks Meter: 35,190
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Mozzie101 View Post
Tried everything I can think of. Dongle shows id okay, but says that Smartcard stamp is invalid, please update. Try to update and then I get 'Connect Fail' error and nada rien nothing. Using Windows 7 32 bit and have got this with Activated 1 paid for.
Any ideas?
use latest exe to update

http://nckdongle.com/Installers/NCKD...Setup_v9.6.exe

if problem persists contact your reseller.

BR
 
Old 01-05-2013, 09:35   #66 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 102
Member: 217645
Status: Offline
Thanks Meter: 5
NCK Dongle work,
NCK Dongle Samsung work,
NCK Dongle Blackberry Tool work,
NCK Dongle HTC work,
NCK Dongle Nokia work,
nckAccess work,
but NCK Dongle Alcatel Android MTK Tool and nckFlashTool not work, error "unknow error" and "Dongle not found, will close now".

Please help. Thanks.
 
Old 01-10-2013, 19:59   #67 (permalink)
No Life Poster
 
darmobiles's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Jhelum/Islamabad Pakistan
Posts: 715
Member: 1675429
Status: Offline
Sonork: 1609235
Thanks Meter: 73
I buy new NCK dongle today.also pay ACT1 activation charges.
Please tell me how to check that my dongle is activated with ACT1 ?
Thanks
 
Old 01-18-2013, 13:50   #68 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Portugal
Posts: 277
Member: 1825436
Status: Offline
Thanks Meter: 112
mr orbita and fast unlocking i send you a pm with my card id to activate.
i buy in gsmserver with act1 please activate my card.

thank you.
 
Old 01-23-2013, 07:30   #69 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Location: Philippines
Posts: 192
Member: 763389
Status: Offline
Thanks Meter: 52
 
Old 01-23-2013, 12:35   #70 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
Member: 1587234
Status: Offline
Sonork: seven
Thanks Meter: 0
please explan me the unlock procedure for sl3 nokia!!!!! help please, with nckdongle
 
Old 01-24-2013, 21:09   #71 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 79
Member: 710311
Status: Offline
Thanks Meter: 4
How long does it take to add card serial to server database ?
 
Old 02-06-2013, 14:44   #72 (permalink)
No Life Poster
 
matcom gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: QQ 2014943261
Posts: 1,952
Member: 106346
Status: Offline
Sonork: 100.1577684
Thanks Meter: 1,041
Quote:
Originally Posted by mraesen View Post
please explan me the unlock procedure for sl3 nokia!!!!! help please, with nckdongle
contact FASTUNLOCKING for credit enquiry
-then open nokia tools
-service operation
-sl3 function
-click on BF RESULT TO CODE
-paste your readed hash in text then click on calculate

br
matcom gsm
 
Old 02-06-2013, 14:47   #73 (permalink)
No Life Poster
 
matcom gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: QQ 2014943261
Posts: 1,952
Member: 106346
Status: Offline
Sonork: 100.1577684
Thanks Meter: 1,041
Quote:
Originally Posted by baggyPants View Post
How long does it take to add card serial to server database ?
you can ask your reseller what cause the delay to check and activate your card and if no luck then contact fastunlocking or orbita

br
matcom gsm
 
The Following User Says Thank You to matcom gsm For This Useful Post:
Old 02-15-2013, 12:32   #74 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 37
Member: 643593
Status: Offline
Thanks Meter: 14
CardID_to calculate: 222---------
Sending request in server
Card not registered in server.
Please contact your reseller and activate card.
????? what i do? can any help me?
 
Old 02-15-2013, 12:36   #75 (permalink)
Product Supporter
 
kaller1's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: NCK Team
Posts: 1,214
Member: 1761928
Status: Offline
Sonork: 100.1626169
Thanks Meter: 725
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by mridulsingh73 View Post
CardID_to calculate: xxxxxxxxx
Sending request in server
Card not registered in server.
Please contact your reseller and activate card.
????? what i do? can any help me?
First: never post your card sn in public, thx.
Second: Send your card sn and purchase date in PM to Fast Unlocking, or orbita.

br.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00

 



All times are GMT +1. The time now is 00:44.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31701 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO