GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NCK Team products > NCK Dongle


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2018, 18:49   #1306 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 10,596
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 5,204

This is user side error, can't be solved online.
If your card is under waranty, you must contact your reseller.
This usually happen if you keep your dongle pluged on usb untill you update other boxes.
In this case card become permanently blocked and can't be updated.
  Reply With Quote
Old 12-14-2018, 19:05   #1307 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: Hungary
Posts: 43
Member: 793161
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by orbita View Post
This is user side error, can't be solved online.
If your card is under waranty, you must contact your reseller.
This usually happen if you keep your dongle pluged on usb untill you update other boxes.
In this case card become permanently blocked and can't be updated.
Thank you, but not connected outher dongle. Smart card not new. Solution?

BR.
  Reply With Quote
Old 12-15-2018, 07:47   #1308 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 10,596
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 5,204
Quote:
Originally Posted by kroy0402 View Post
Thank you, but not connected outher dongle. Smart card not new. Solution?

BR.
I'am can't check what you maked with your dongle.
I'm only told you why you have this error.
  Reply With Quote
Old 12-16-2018, 12:34   #1309 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: Hungary
Posts: 43
Member: 793161
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by orbita View Post
I'am can't check what you maked with your dongle.
I'm only told you why you have this error.
So, can I never upgrade my card? And I lost 1 year support cost? Is there any other solution?

Thank you!
  Reply With Quote
Old 12-17-2018, 07:59   #1310 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 10,596
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 5,204
You must contact reseller and get moneys back.
Resellers usually know aboiut this problem, and need first make update for old card and after make activation.
  Reply With Quote
Old 12-19-2018, 15:26   #1311 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Colombia
Posts: 26
Member: 2735235
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Exe version: NCKDongle AndroidMTK 2.5.9.6
Selected model: Alcatel OT-4049G
[auto]Action: Reset FRP
Reinsert phone battery.
Battery must be charged.
Phone must be off with battery inside.
Please insert USB cable now...
Detected : MediaTek PreLoader USB VCOM (Android) (COM13)
Boot mode: Preloader
Phone detected...Please wait
BBCHIP: 6570 0 ca00
Using Algo 1.
Helio MT6570 phone detected, swithing to helio api
BBCHIP MT6570
[1]Storage EMMC
EMMC FW VERSION: 00:00:00:00:00:00:00:00
EMMC CID: 7001004D363237 : 000000000000000000
EMMC UA SIZE: 0xe2000000
BOOT STYLE: EMMC BOOT
FULL LENGTH: 0xe2480000 [3.536 GB]
Checking data, wait...

Writing FRP, wait...
Error: STATUS_OPEN_FILE_ERR
FRP Data not detected.
Wait untill phone will start charging.
All done.

I have problems with this device
  Reply With Quote
Old 12-20-2018, 19:10   #1312 (permalink)
No Life Poster
 
hummy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nigeria
Age: 37
Posts: 705
Member: 68752
Status: Offline
Thanks Meter: 88
I made payment for one year activation yesterday, till now, it hasn't been activated. Below is the order number.

Order ID: #7817
  Reply With Quote
Old 12-20-2018, 21:48   #1313 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Member: 2800161
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Smart Card Not Found

the old modules like mtk generic do not work in my nck dongle, but the new ones do, I have another dongle and in that all the modules work well...

what is the problems?
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 05:09   #1314 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 157
Member: 2228539
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I have activated my nck dongle



After updating it was successful but BlackBerry module still asking for activation
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 10:36   #1315 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 15
Member: 2871948
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I cant renew my nck dongle it say
bro, this card is banned on server

Serial: 104000719
Date Added: Sunday 13 of January 2013
Reseller: FastUnlocking
Card banned in server!.
1 Year activation not active
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 13:05   #1316 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 10,596
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 5,204
Quote:
Originally Posted by talebamine8 View Post
I cant renew my nck dongle it say
bro, this card is banned on server

Serial: 104000719
Date Added: Sunday 13 of January 2013
Reseller: FastUnlocking
Card banned in server!.
1 Year activation not active
You are really interesting person
Only sugestion, contact guy who sell you this clone and ask moneys back.
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 14:04   #1317 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 15
Member: 2871948
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by orbita View Post
You are really interesting person
Only sugestion, contact guy who sell you this clone and ask moneys back.
I didn’t know it was a clone one. Thank you sir
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 02:34   #1318 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 157
Member: 2228539
Status: Offline
Thanks Meter: 3
hello team,

please i bought nck 1 year activation and after the updating i can only have access to mtk module



but BlackBerry module still asking for activation



help please.
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 08:04   #1319 (permalink)
Product Manager
 
orbita's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: nckDongle
Posts: 10,596
Member: 11170
Status: Offline
Sonork: 1603694
Thanks Meter: 5,204
You must download installers only from support.
Most posible you downloaded wrong or outdated installer.
  Reply With Quote
Old 02-08-2019, 00:53   #1320 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: phillipines
Posts: 15
Member: 1810497
Status: Offline
Thanks Meter: 0
https://i1007.photobucket.com/albums...sotwuok02.jpeg

please help to fix my dongle almost 1 month i cant update.............
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 12:08
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 16:29
wt603 and .pkd ARt Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-13-1999 19:18
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 17:44.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42493 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO