GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NCK Team products > NCK Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-25-2012, 10:03   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2000
Location: In front of pc
Posts: 306
Member: 1585
Status: Offline
Thanks Meter: 15
ZTE Z990G (Tracfone) FTM problem. [ANSWERED]

I see that the ZTE Z990g is maybe supported as there is Z990 on the NCK Dongle list. The problem is the phone won't go into FTM mode by pressing VOL DOWN + POWER. I would like to try to unlock this phone but no luck because it can't be detected by the software.

Is there another way to put this phone in FTM (Factory Test Mode?) I've read that AT&T is easy to unlock, but this one is TRACFONE. ;(

Any solution?
  Reply With Quote
Old 07-25-2012, 10:18   #2 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 11,068
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888
Thanks Meter: 35,141
Donate money to this user
to be honest if phone won t go in ftm mode it iwll not unlock, i tested z990 working ok , but z990g not sure about, but it should be same and should go in ftm mode, try again.

BR
  Reply With Quote
Old 07-25-2012, 10:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2000
Location: In front of pc
Posts: 306
Member: 1585
Status: Offline
Thanks Meter: 15
I've tried to put it in FTM mode for two days now, with all possible ways but to no avail. ;(
  Reply With Quote
Old 07-26-2012, 17:28   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: California, U.S.A
Posts: 1,602
Member: 621698
Status: Offline
Thanks Meter: 333
Quote:
Originally Posted by Stryker View Post
I see that the ZTE Z990g is maybe supported as there is Z990 on the NCK Dongle list. The problem is the phone won't go into FTM mode by pressing VOL DOWN + POWER. I would like to try to unlock this phone but no luck because it can't be detected by the software.

Is there another way to put this phone in FTM (Factory Test Mode?) I've read that AT&T is easy to unlock, but this one is TRACFONE. ;(

Any solution?
sorry to tell you all TRACFONE and NET10 has their own special software that NO TOOLS CAN UNLOCK AT ALL

Many team tried to support this both company but all FAILED...

DO NOT WASTE YOUR TIME IT WILL NOT UNLOCK!

gsmhosting search: TRACFONE and NET10 you will find out
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mymiela0419 For This Useful Post:
Old 11-17-2012, 02:28   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: india > gujarat
Posts: 784
Member: 296999
Status: Offline
Sonork: not avaible
Thanks Meter: 71
where to this softwrae to buy or any other solution for this
  Reply With Quote
Old 01-31-2013, 12:04   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Pakistan Karachi
Age: 22
Posts: 21
Member: 1727457
Status: Offline
Sonork: 100.1603980
Thanks Meter: 7
Unlock ZTE Z990G TracFone

1. Download and install drivers if you haven't done it yet

ZTE_Handset_USB_Driver - Download - 4shared

2. Take out memory card and SIM card and turn your phone on

3. Go to dialer, type *983*87274# and select "only Diag"

4. Connect phone to computer and wait until drivers are installed

5. Unplug the usb cable and plug it back

7. When you feel ready, Click " RUN" button
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Im_vicky For This Useful Post:
Old 02-12-2013, 14:15   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 6
Posts: 2,183
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 397
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by mymiela0419 View Post
sorry to tell you all TRACFONE and NET10 has their own special software that NO TOOLS CAN UNLOCK AT ALL

Many team tried to support this both company but all FAILED...

DO NOT WASTE YOUR TIME IT WILL NOT UNLOCK!

gsmhosting search: TRACFONE and NET10 you will find out
What is this? phone is working 100%.... is better you tell customer to try on other tools because NCK is working on this phone and may support and announce as soon as update is ready

Thank you

Last edited by Fast Unlocking; 02-12-2013 at 14:54. Reason: advertising other tool not allowed here
  Reply With Quote
Old 02-12-2013, 21:41   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: JAMAICA
Posts: 1,447
Member: 293299
Status: Offline
Thanks Meter: 149
Donate money to this user
ALL TRACKFONE have to be flash before they can be unlocked.
the phone is software locked aswell!!!
  Reply With Quote
Old 02-13-2013, 10:11   #9 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 6
Posts: 2,183
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 397
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by soctia View Post
ALL TRACKFONE have to be flash before they can be unlocked.
the phone is software locked aswell!!!
Stop kidding brother,i direct unlocked the phone with other tool without any flashing.I hope NCK may also support soon
  Reply With Quote
Old 02-13-2013, 11:29   #10 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 11,068
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888
Thanks Meter: 35,141
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ARAB GSM View Post
Stop kidding brother,i direct unlocked the phone with other tool without any flashing.I hope NCK may also support soon
We simply don t support this network s firmware where other does it is not magic they managed to get a phone in hands we didn't so nothing much too add here , we will add when we can get a phone with such firmware

Hope it s clear I am sure also you other tool does not support all what nck does

BR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Fast Unlocking For This Useful Post:
Old 02-14-2013, 16:49   #11 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 6
Posts: 2,183
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 397
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Fast Unlocking View Post
We simply don t support this network s firmware where other does it is not magic they managed to get a phone in hands we didn't so nothing much too add here , we will add when we can get a phone with such firmware

Hope it s clear I am sure also you other tool does not support all what nck does

BR
Ofcause yes my other tool does not support all what nck does
but soctia and mymiela0419 is trying to confuse others and making blabla that no team can ever support this said model because it has different encryption.

@Fast Unlocking

Thank you for your effort so far,I will receive my NCK BOX in few days cos order already placed,

May All-ah Keep you going up.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ARAB GSM For This Useful Post:
Old 03-22-2013, 20:32   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,429
Member: 416710
Status: Offline
Thanks Meter: 365
Quote:
Originally Posted by ARAB GSM View Post
Ofcause yes my other tool does not support all what nck does
but soctia and mymiela0419 is trying to confuse others and making blabla that no team can ever support this said model because it has different encryption.

@Fast Unlocking

Thank you for your effort so far,I will receive my NCK BOX in few days cos order already placed,

May All-ah Keep you going up.
but NCK support it too.....

ZTE Handset Diagnostic Interface(DFU) (COM858) detected.
Build id : 76XX-TSNCJOLYM-60503001
Version : 990GV1.0.0B05
Model : 736T_TFV1.0.0B08
Version info : Mar 9 201222:11:56May 11 201102:00:00TSNCJOLY
IMEI : 86407201*********
BT Id : 34:E0:CF:BA:****
Unlock Finished, phone will restart now.
Unlock end.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 08:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 15:21
6110 5.47 sw unlock problem gsms Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-21-1999 18:43
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44

 



All times are GMT +1. The time now is 22:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34635 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO