GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Acer

Acer Acer Phones Allegro Betouch E100 Betouch E101 Betouch E200 Betouch E110 Betouch E120 Betouch E210 Betouch E130 Betouch E140 Betouch E400 Betouch T500 CloudMobile S500 DX 900 Dx 650 F900 liquid E Liquid Liquid S1 Liquid E2 Liquid Z2 Liquid C1 Liquid E1 Liquid Z110 Liquid Gallant E350 Liquid Gallent Duo Liquid Glow E330 Liquid express E320 Liquid mini E310 liquid MT Iconia Smart M 900 NeoTouch NeoTouch P400 Neotouch p300 stream X960 Acer Tablets Iconia Tab A100 Iconia Tab A101 Iconia Tab A110 Iconia Tab A1-810 Iconia Tab A200 Iconia Tab A210 Iconia Tab A211 Iconia Tab A501 Iconia Tab A510 Iconia Tab A511 Iconia Tab A700 Iconia Tab A701

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-17-2013, 11:14   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 88
Member: 170122
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Acer Liquid Z2 Z120 IMEI invalid and no netword

Hi,

I have 2 pcs of Acer Z2 Z120 single sim with the message invalid IMEI. I fixed the IMEI using SigmaKey, but the phones do not detect the sim card and no network. I flashed using official firmware still same error.

Any way to fix this?

BR,
Florin
  Reply With Quote
Old 01-18-2014, 16:12   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 8
Member: 408045
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Have you got any news regarding the Z120? I have a single sim, z120 with the invalid imei as well. I have repaired the imei which has done absolutely nothing as far as I can tell, but the problem is the simlock. My box says it cannot find it, and I didn't backup the nvram before hitting the direct unlock button and causing this problem. p.s. NCKbox is the one I have, and I used the new 1.7 android module. Btw, when the imei is read, the last number that appears (5) is missing.
  Reply With Quote
Old 02-16-2014, 21:56   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 65
Member: 206117
Status: Offline
Thanks Meter: 12
hi, my acer z120 single sim imei invalid was solved by update official firmware from sdcard
  Reply With Quote
Old 03-31-2014, 11:19   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 58
Member: 274040
Status: Offline
Thanks Meter: 7
hello,how did you solved this problem because i faced same problem,thanks
  Reply With Quote
Old 04-12-2014, 17:23   #5 (permalink)
Freak Poster
 
diesel6's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: hoshiarpur punjab
Posts: 224
Member: 315867
Status: Online
Sonork: 100.1654770
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by jon123 View Post
hi, my acer z120 single sim imei invalid was solved by update official firmware from sdcard
pls share the file link acer z2 duo
  Reply With Quote
Old 11-06-2014, 14:13   #6 (permalink)
Freak Poster
 
rickyalex's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: ROMANIA , BC
Posts: 467
Member: 3761
Status: Offline
Thanks Meter: 7
for Z120 single sim
Step 1
dual sim flash firmware (sdcard_update_1.007.00_WW_GEN1.zip) put sim card and has signal, two signals appear only one good and one bad
Step 2
Single sim flash firmware (Acer_Z120_Stock_ROM_v1.006.00.WW.GEN1S_A41J_A_Sing el_Sim_Card_En_Us_International_4.1.1_JB.zip) and has signal and works perfectly

is in recovery mode flash with sdcard (sdcard update)

Last edited by rickyalex; 11-06-2014 at 14:22.
  Reply With Quote
Old 11-07-2014, 12:35   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 21
Member: 1506640
Status: Offline
Thanks Meter: 1
1- Download this tool: Acer A1 DL TOOL
2- Extract the zip file into Desktop
3- Move the .bin file in the ACER_A1_Bin subfolder placed into A1_DL_Tool_[Intra][Single]_v3.100_20091027 folder
4- Connect your phone (it must be turned ON) to your PC
5- Run the “ACER Download Tool [Single] executable (If you're using Vista/7 you must run it in compatibility mode,with administrator privileges)
6- Click the BROWSE button and search for the .bin file you previously put into ACER_A1_Bin folder
7- Click START, and remember, DO NOT stop the flashing process, DO NOT unplug your device, or you'll have a very expensive and NOT WORKING piece of plastic and steel on your desk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:28.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33059 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO