GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 04-10-2007, 06:48   #1 (permalink)
    Major Poster
     
    Join Date: Jan 2007
    Location: Bolivia
    Posts: 42
    Member: 439392
    Status: Offline
    Thanks Meter: 1
    How repair problem of EROM to K310, K510, W300. W810??

    Hello:

    I want to know as repairing problem of EROM for the model K310, K510. W300, W810 using the box CRUISER (OR some other box)

    I please wait a prompt answer, I have many dead telephones.

    THANK YOU
      Reply With Quote
    Old 04-10-2007, 15:11   #2 (permalink)
    No Life Poster
     
    Windziarz's Avatar
     
    Join Date: Dec 2002
    Location: Poland
    Age: 34
    Posts: 1,273
    Member: 18406
    Status: Offline
    Thanks Meter: 82
    sorry NO Known TP for these models, and Erom HW protected
      Reply With Quote
    Old 04-10-2007, 18:11   #3 (permalink)
    Product Supporter
     
    llcoolr's Avatar
     
    Join Date: Feb 2004
    Location: ALGERIA W09 Pass: 0771977910
    Posts: 2,883
    Member: 53408
    Status: Offline
    Sonork: 100.1593951
    Thanks Meter: 856
    me also faced this problem many times and there hase to be a solution for this problem
    right now i got more then 6pcs w810 and 2pcs of k510
    plz need help
      Reply With Quote
    Old 04-21-2007, 10:13   #4 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Dec 2004
    Location: 中国
    Age: 32
    Posts: 156
    Member: 98535
    Status: Offline
    Thanks Meter: 4
    K510 need help EROM??????????
      Reply With Quote
    Old 04-21-2007, 15:03   #5 (permalink)
    No Life Poster
     
    luzer's Avatar
     
    Join Date: Nov 2003
    Posts: 2,385
    Member: 44659
    Status: Offline
    Thanks Meter: 257
    Change flash IC and flash as empty board
      Reply With Quote
    Old 04-28-2007, 13:07   #6 (permalink)
    No Life Poster
     
    wizz25's Avatar
     
    Join Date: Dec 2005
    Location: ((Gsm.Doctor)) Posts: 3,244
    Age: 35
    Posts: 652
    Member: 209093
    Status: Offline
    Thanks Meter: 147
    think you mannnnnnnnnn


    register and enjoy

    free sms

    sms gratuit

    http://smscity.fr/?rid=65741
      Reply With Quote
    Old 06-06-2007, 17:55   #7 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Jun 2007
    Location: Mandi Bahauddin,Pakistan
    Posts: 103
    Member: 521381
    Status: Offline
    Thanks Meter: 9
    Hi!
    Please tell me any solution about K310i Please wait....
    The actual Flash Version is R4D031 China.
    I flashed it Main FW, FS and GDFS, Customised FS then Shutdowned FS and also Finilized GDFS.... Even tried Repairing CRCs and Unlocking....
    Its Still in hanged position when progress bar at startup goes about 40%...

    P-L-E-A-S-E H-E-L-P
      Reply With Quote
    Old 06-30-2007, 20:46   #8 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Jun 2007
    Posts: 100
    Member: 525817
    Status: Offline
    Thanks Meter: 21
    my dear friends go to cruiser software support area download supplymentry.exe install in ur pc i think it will solve ur problem 1000%
      Reply With Quote
    Old 09-17-2008, 12:23   #9 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Jun 2007
    Location: Mandi Bahauddin,Pakistan
    Posts: 103
    Member: 521381
    Status: Offline
    Thanks Meter: 9
    Red face Come on... dont post like that

    Quote:
    Originally Posted by mirfanmian View Post
    my dear friends go to cruiser software support area download supplymentry.exe install in ur pc i think it will solve ur problem 1000%
    I know that dear... the problem is TP which is still hidden like holy grail
      Reply With Quote
    Old 09-19-2008, 19:25   #10 (permalink)
    Freak Poster
     
    brahmss's Avatar
     
    Join Date: Oct 2007
    Location: manizales-colombia
    Age: 25
    Posts: 144
    Member: 621952
    Status: Offline
    Thanks Meter: 15
    you guys should search a lil bit why dont you try this already posted solution it may come in handy:
    http:///vbb/showthread.php?t=517873
      Reply With Quote
    The Following 2 Users Say Thank You to brahmss For This Useful Post:
    Old 09-20-2008, 11:44   #11 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Apr 2007
    Posts: 115
    Member: 489248
    Status: Online
    Thanks Meter: 32
    k310 ring voice is very week
      Reply With Quote
    Old 09-21-2008, 12:40   #12 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Apr 2007
    Posts: 115
    Member: 489248
    Status: Online
    Thanks Meter: 32
    how make tp k750i plzzzzzzzzzzzzz
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    How repair problem of EROM to K310, K510, W300. W810?? Tel-Cell Cruiser Suite 60 02-13-2009 17:11
    How to repair Sony Eric.K310, K510, W300, W810 DB2010_CID49. with Problem EROM Tel-Cell DreamBox 3 04-22-2008 07:37
    How repair problem of EROM to K310, K510, W300. W810?? Tel-Cell Sony Ericsson Hardware Repair 2 08-28-2007 13:20
    Solution Erom Damage K310/k510 gsm_enggine Cruiser Suite 1 04-18-2007 10:38
    any update of Cruiser for SE K310, K510, W300, W810? mobiltema Cruiser Suite 3 04-17-2006 21:25

     



    All times are GMT +1. The time now is 14:00.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.39923 seconds with 9 queries

    SEO by vBSEO