GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 07-12-2006, 10:43   #1 (permalink)
    Freak Poster
     
    malek45's Avatar
     
    Join Date: Jun 2003
    Location: tunisia - sousse
    Age: 36
    Posts: 213
    Member: 32529
    Status: Offline
    Thanks Meter: 23
    i got the problem with K608i

    i have k608i to flash i flashed it with setool 2
    the phone dosen't boot only with k500 setting
    now the phone work and say contact retailer
    i tired to recover him but the phone dosent boot with any setting
    any one have idea for this....


    Quote:
    RECOVERY MODE STARTED
    Open COM port OK
    PHONE IS INVISIBLE (00000000)
    err: 45
    loader prologue returns invalid status
    Open COM port OK
    PHONE IS INVISIBLE (00000000)
    RELEASE TESTPOINT NOW, THEN PRESS TESTPOINT OK
    Recovery:040318 1450 LLECXC1325413_CERTLOADER R3J
    Fetching phone data from OTP
    llbug: trashed answer.
    ReadOTP failed, exiting
    Elapsed:45 secs.
      Reply With Quote
    Old 07-13-2006, 13:21   #2 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Aug 2005
    Age: 50
    Posts: 274
    Member: 166618
    Status: Offline
    Thanks Meter: 5
    What have you flashed into phone????
    When you have flashed the FS part also, you need to complete phone
    otherwise you will get such a massage like contact provider (something like that)
    br
      Reply With Quote
    Old 08-05-2006, 13:50   #3 (permalink)
    Insane Poster
     
    Join Date: Jul 2004
    Location: Tanzania
    Posts: 78
    Member: 74379
    Status: Offline
    Thanks Meter: 7
    Unhappy help

    hey guys if some one can help let him provide us
    with the solution. i flashed eeprom to my k608 with se tool
    and now the phone is invisible, i tried to recorver with tp without success.
    its just like one who posted the thread b 4 me!!
      Reply With Quote
    Old 08-08-2006, 15:34   #4 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Jan 2005
    Age: 40
    Posts: 122
    Member: 111031
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Use sonicbox cracked or cruiser.
    Recover your phone and flash it ((ARM, FS, GDFS, and EROM Files) after clear all name and chos option "custumize ..." and presse flash. your phone has compete now, after presse button unlock/repair.
    Or Cruiser, recover your phonein use recovry boot and repair your certificate, and flash it (no need testpoint) and flash (ARM, FS, GDFS) repair EROM and Unlock it.
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    I have got the problem when i use the furious gold smarter box kabutolong Alcatel TCL Phones and New Models 1 03-06-2008 18:18
    Problem with K608i - Help please Eguae Cruiser Suite 9 11-24-2006 07:55
    serious problem with k608i gurinder Sony Ericsson 3 11-08-2006 12:06
    problem with K608i and hwk mabicom Sony Ericsson 3 08-25-2006 21:30
    Problems with K608i Red49 frim Cruiser Suite 0 07-11-2006 12:08

     



    All times are GMT +1. The time now is 01:24.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.22696 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO