GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 03-17-2007, 19:26   #1 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Dec 2004
    Location: Warwick, UK.
    Age: 48
    Posts: 123
    Member: 102129
    Status: Offline
    Thanks Meter: 3
    SETool2 Vs. SETool3

    I'm looking to purchase SETool to replace USB-Smart. I'm trying to decide between the dongle and the smart box. It is about 30 (50Euro $60) difference.

    I tend to prefer the box type over dongle when buying unlocking boxes. I understand that the smartcard and software is the same, so effectively it is the same product. But the reseller websites seem to say that you can do more with the box than the dongle, but also some websites say that you have error problems with the box that you don't get with the dongle.

    Any feedback from users that actually have had both types or changed from one type to the other, would be much appreciated.
      Reply With Quote
    Old 03-18-2007, 05:15   #2 (permalink)
    No Life Poster
     
    keaelite's Avatar
     
    Join Date: Jun 2006
    Location: sn,fdo,lu philippines
    Posts: 3,284
    Member: 288470
    Status: Offline
    Sonork: 100.1605122
    Thanks Meter: 656
    box and dongle are the same,same features same suupport same etc,,,,,,i have dongle and box they work the same and perfect
      Reply With Quote
    Old 03-18-2007, 05:25   #3 (permalink)
    No Life Poster
     
    mrfixit's Avatar
     
    Join Date: Apr 2004
    Location: MOON
    Posts: 5,460
    Member: 60899
    Status: Offline
    Thanks Meter: 672
    setool box is nicer since you dont need extra power (3volt) using k750 (w800) cable.
      Reply With Quote
    Old 03-18-2007, 05:52   #4 (permalink)
    Freak Poster
     
    gesundheit's Avatar
     
    Join Date: Nov 2002
    Posts: 232
    Member: 17851
    Status: Offline
    Thanks Meter: 154
    if youll be using ufs or other cables like fighter as interface, go for the dongle
      Reply With Quote
    Old 03-20-2007, 08:06   #5 (permalink)
    No Life Poster
     
    Join Date: Jan 2007
    Location: Pakistan Karachi
    Age: 18
    Posts: 1,694
    Member: 1311812
    Status: Offline
    Thanks Meter: 114
    setool3 box is realy good
      Reply With Quote
    Old 03-20-2007, 08:11   #6 (permalink)
    No Life Poster
     
    shahzaadbutt's Avatar
     
    Join Date: Mar 2005
    Age: 34
    Posts: 4,264
    Member: 123458
    Status: Online
    Sonork: 100.1594535
    Thanks Meter: 2,223
    only box and dongle look differ, but GUI Same no Difference
      Reply With Quote
    Old 03-20-2007, 08:21   #7 (permalink)
    No Life Poster
     
    Y2ksalman's Avatar
     
    Join Date: Oct 2005
    Location: Y2K SOLUTIONS
    Posts: 2,310
    Member: 194511
    Status: Online
    Sonork: 100.1577836
    Thanks Meter: 1,615
    i recommend u for a box coz its not using ufs interface it has its own interface
      Reply With Quote
    Old 03-20-2007, 08:42   #8 (permalink)
    No Life Poster
     
    livewirecebu's Avatar
     
    Join Date: Sep 2002
    Location: Cebu, Philippines
    Posts: 929
    Member: 15652
    Status: Offline
    Thanks Meter: 331
    box is waste of money

    There is no real advantage for box except it cost you more money.

    I have been using the dongle since it was released and never had problems with it.
      Reply With Quote
    Old 03-29-2007, 12:58   #9 (permalink)
    Insane Poster
     
    Join Date: Feb 2007
    Location: Dubai
    Posts: 79
    Member: 446828
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Hi, Need Arabic Language Pack for Z530 to work with SE tool, can any one help me to find it?

    ThankX
      Reply With Quote
    Old 03-29-2007, 13:18   #10 (permalink)
    Insane Poster
     
    Join Date: Feb 2007
    Location: Dubai
    Posts: 79
    Member: 446828
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    How do i Flash Arabic to Z530i in SE Tool,
    Can any one guide me to Flash Z530 in SE Tool Please.
      Reply With Quote
    Old 03-30-2007, 15:47   #11 (permalink)
    No Life Poster
     
    ::.imeimate.::'s Avatar
     
    Join Date: Sep 2005
    Location: Melbourne / Australia
    Age: 37
    Posts: 3,425
    Member: 177834
    Status: Offline
    Thanks Meter: 1,728
    look for Z530i Middle East, North Africa FS in setool support area

    BR
      Reply With Quote
    Old 03-30-2007, 22:40   #12 (permalink)
    Product Supporter
     
    .::Gsmdenis::.'s Avatar
     
    Join Date: Aug 2002
    Location: eoem.cc
    Posts: 2,991
    Member: 79315
    Status: Offline
    Sonork: 100.75672
    Thanks Meter: 178
    Here is not setool section , also did not setool support forum , i think ask here can not got more help ! just suggest !

    BR.,

    Denis
      Reply With Quote
    Old 03-31-2007, 00:16   #13 (permalink)
    No Life Poster
     
    mrfixit's Avatar
     
    Join Date: Apr 2004
    Location: MOON
    Posts: 5,460
    Member: 60899
    Status: Offline
    Thanks Meter: 672
    gsmdenis how can you be member since aug 2002 and have member number 79315?
    I join this forum april 2004 and my member number is lower than yours (60899)
    your member number should be around 2000, any ideas?
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    UB Vs Setool3 farihabest The Market Feed Back 181 11-24-2010 04:13
    What The Difference Setool2 And Setool3? jamohaki Sony Ericsson 4 01-13-2008 16:22
    which one is better: setool2 or setool3? ktele Sony Ericsson 1 05-17-2007 06:08
    wanted update SETool2 to SETool3 nice price Flash0r Wanted Products 37 06-15-2005 14:42

     



    All times are GMT +1. The time now is 08:55.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.42224 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO