GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 12-08-2004, 11:44   #1 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Dec 2004
    Location: Trollhättan, Sweden
    Age: 25
    Posts: 25
    Member: 96445
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    A Strange T610 Problem.

    I just used "DIVLPT4" To rebuild
    "SP AREA USING OTP IMEI"

    And it stood that the operation went succesfully.
    But when I unplug the Dongle from my mobile and try to start it. It doesn't respond.

    Is there any way to repair it? Or did I do something wrong. Please reply this. I really need help.


    Best wishes.
    // Joakim.
      Reply With Quote
    Old 12-09-2004, 07:28   #2 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Dec 2004
    Location: Trollhättan, Sweden
    Age: 25
    Posts: 25
    Member: 96445
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Admin. You can LOCK this Thread.

    I solved the problem ^.^
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    Sony Ericsson T610 problems, no charge, not a problem with battery or adapter ultrajosh Sony Ericsson Hardware Repair 2 12-10-2008 11:46
    T610 battery strange charging problem (+) SFlood Sony Ericsson Hardware Repair 12 04-16-2007 17:06
    strange t610 infogsm Sony Ericsson Hardware Repair 1 12-29-2006 12:06
    T610 strange mic problem jakrzys Sony Ericsson Hardware Repair 0 01-09-2006 20:19
    Strange T610 Problem amuroray Sony Ericsson 0 07-20-2004 12:34

     



    All times are GMT +1. The time now is 06:40.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.23508 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO