GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 03-07-2003, 17:14   #1 (permalink)
    No Life Poster
     
    SiRoYa's Avatar
     
    Join Date: Oct 2002
    Age: 33
    Posts: 8,378
    Member: 16107
    Status: Offline
    Sonork: 100.58402
    Thanks Meter: 26,419
    T100 empty screen after flashing from DIV


    T100 empty screen after flashing phone from DIV flasher

    phone is showing empty menu with numbers only


    any solution to repair???
      Reply With Quote
    Old 03-07-2003, 17:32   #2 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Jan 2000
    Location: Poland
    Age: 39
    Posts: 131
    Member: 858
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    hello

    the only way you can solve this problem is flashing back flash file with the langueage that was in the phone before fashing . no other way to reapare this . i think that there is a bug in div dongle thats why you have empty menu when trying to change language.
    best regards
    darek
      Reply With Quote
    Old 03-07-2003, 19:42   #3 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Oct 2000
    Posts: 174
    Member: 2448
    Status: Online
    Thanks Meter: 4
    Cool

    you need after flashing only master reset (reset all ) )))
      Reply With Quote
    Old 03-07-2003, 21:38   #4 (permalink)
    No Life Poster
     
    Join Date: Aug 2001
    Location: Bulgaria
    Age: 46
    Posts: 957
    Member: 5579
    Status: Offline
    Thanks Meter: 5
    Hi.Gera5 is right.Phone must be resetted.Tested by me.
      Reply With Quote
    Old 03-07-2003, 23:34   #5 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Jan 2000
    Location: Poland
    Age: 39
    Posts: 131
    Member: 858
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    hi

    in my case when i tryed to enter manu to reset the phone,
    phone always resets it self , and i couldent do master reset ,
    only flashing back to how it was helped .
    best regards
    daro
      Reply With Quote
    Old 03-07-2003, 23:50   #6 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Oct 2000
    Posts: 174
    Member: 2448
    Status: Online
    Thanks Meter: 4
    your phone is showing empty menu with numbers only after flashing ?
      Reply With Quote
    Old 03-08-2003, 06:49   #7 (permalink)
    No Life Poster
     
    SiRoYa's Avatar
     
    Join Date: Oct 2002
    Age: 33
    Posts: 8,378
    Member: 16107
    Status: Offline
    Sonork: 100.58402
    Thanks Meter: 26,419
    @gera5
    how cud i master reset the phone ???

    yeh darek im having the same problem emty menu with numbers only after flashing

    i try to flash the fone with other flash but same no change
      Reply With Quote
    Old 03-08-2003, 08:09   #8 (permalink)
    No Life Poster
     
    Join Date: Apr 2000
    Location: near you
    Age: 54
    Posts: 560
    Member: 1196
    Status: Offline
    Thanks Meter: 3
    I flashed 5 pcs T100 with DIV 6.1 and everything work fine ,,phone blocked sometimes before ,,and after flashing work 100%
      Reply With Quote
    Old 03-08-2003, 10:54   #9 (permalink)
    No Life Poster
     
    vule's Avatar
     
    Join Date: Apr 2002
    Location: Radiometer Medical ApSBrønshøj
    Age: 45
    Posts: 721
    Member: 10854
    Status: Offline
    Sonork: 1578988
    Thanks Meter: 3
    Hiya

    If u have no text after flashing T100 it's because language pointer shows on language which not exsist in flash u flashed in...
    Just goto settings, menu 6, option 1 and choose any option ( you won't see anything but menu numbers ). After confirmed any option language will be set to english. After it just change to desired language...
    It's bug in T100 not in DIV flasher

    Best regards

    Vule
      Reply With Quote
    Old 03-08-2003, 14:01   #10 (permalink)
    No Life Poster
     
    shiljo's Avatar
     
    Join Date: Sep 2001
    Location: Brdoviti Balkan
    Age: 43
    Posts: 796
    Member: 6464
    Status: Offline
    Thanks Meter: 6
    Yes,you are right,I had that problem too...solved with master reset function!
    Regards
    SHiljo
      Reply With Quote
    Old 03-08-2003, 17:28   #11 (permalink)
    No Life Poster
     
    SiRoYa's Avatar
     
    Join Date: Oct 2002
    Age: 33
    Posts: 8,378
    Member: 16107
    Status: Offline
    Sonork: 100.58402
    Thanks Meter: 26,419
    when i go to settings phone is resetting it self so i cant change any thing is settings ???

    yes i have done 100 phones not all having same problem but few of them having such problem
      Reply With Quote
    Old 03-09-2003, 10:53   #12 (permalink)
    No Life Poster
     
    SiRoYa's Avatar
     
    Join Date: Oct 2002
    Age: 33
    Posts: 8,378
    Member: 16107
    Status: Offline
    Sonork: 100.58402
    Thanks Meter: 26,419
    phone is locked too .. when i pess <**< phone resest it self and give give network status
    after reseting phone is unlocked it self ... i have do the same thing every time i power on my fone

    any solution to repair ????????????????
      Reply With Quote
    Old 03-09-2003, 21:19   #13 (permalink)
    No Life Poster
     
    Join Date: Apr 2000
    Location: near you
    Age: 54
    Posts: 560
    Member: 1196
    Status: Offline
    Thanks Meter: 3
    looks like shaked GDFS zone
      Reply With Quote
    Old 03-10-2003, 06:31   #14 (permalink)
    No Life Poster
     
    Lead's Avatar
     
    Join Date: Aug 2008
    Age: 46
    Posts: 3,292
    Member: 1841
    Status: Offline
    Thanks Meter: 467
    Cool

    This code works: <0000>
    (left arrow, four times zero and then right arrow)
    just RTFM.
      Reply With Quote
    Old 03-10-2003, 13:40   #15 (permalink)
    No Life Poster
     
    SiRoYa's Avatar
     
    Join Date: Oct 2002
    Age: 33
    Posts: 8,378
    Member: 16107
    Status: Offline
    Sonork: 100.58402
    Thanks Meter: 26,419
    thanx all

    phone is fixed by flashing std5 twice
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    6260 garbled screen after resume from screen saver jpi_7 WD2 & APE (Symbian Phones) 0 12-02-2007 23:53
    6230 Empty Screen After Flashing with TwisterBox Afzaal Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 2 03-26-2005 22:14
    SE T100 dead but can flash in Div robba Sony Ericsson Hardware Repair 2 04-07-2004 08:46
    T100 blank screen after flash SVH Sony Ericsson 2 09-22-2003 00:15
    t100 blank screen after flash Moosani VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 1 04-11-2003 21:30

     



    All times are GMT +1. The time now is 18:41.



    Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
    Page generated in 0.43057 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO