GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 06-15-2009, 07:52   #1 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Feb 2009
    Age: 32
    Posts: 140
    Member: 976261
    Status: Offline
    Sonork: 12
    Thanks Meter: 28
    w810 problme after flash success

    i flashed w810 successfully with arabic files but after restart the arabic language gone
      Reply With Quote
    Old 06-15-2009, 09:57   #2 (permalink)
    Registered User
     
    Join Date: May 2009
    Location: rawalpindi
    Posts: 309
    Member: 1026187
    Status: Offline
    Sonork: 1585394
    Thanks Meter: 46
    bro i dnt think so in sony files there is arabic languge,)
      Reply With Quote
    Old 06-15-2009, 09:59   #3 (permalink)
    No Life Poster
     
    CONCORDIA GSM's Avatar
     
    Join Date: Dec 2005
    Location: Roof of the world
    Posts: 3,378
    Member: 209722
    Status: Offline
    Thanks Meter: 763
    Quote:
    Originally Posted by Muneer_killer View Post
    bro i dnt think so in sony files there is arabic languge,)
    are you sure ????
      Reply With Quote
    Old 06-15-2009, 10:00   #4 (permalink)
    No Life Poster
     
    CONCORDIA GSM's Avatar
     
    Join Date: Dec 2005
    Location: Roof of the world
    Posts: 3,378
    Member: 209722
    Status: Offline
    Thanks Meter: 763
    Quote:
    Originally Posted by aland1234 View Post
    i flashed w810 successfully with arabic files but after restart the arabic language gone
    flash with
    main
    fs
    custpack
    with corect ticks if still problem then post log here.
      Reply With Quote
    Old 06-15-2009, 15:07   #5 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Feb 2009
    Age: 32
    Posts: 140
    Member: 976261
    Status: Offline
    Sonork: 12
    Thanks Meter: 28
    first time have arabic language when power on
    and after that you can write in arabic but the screan name is english

    dear i flashed in these way

    W810_R4CE012_M_EAST_N_AFR_RED49
    W810_R4CE012_GENERIC_HN_RED49
    W810_CDA102494_3_R11A_ORANGE_CH.bib
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    W810 DEAD after flash tonimontanaue SETool2 5 06-29-2008 11:14
    w810 dead after flash repair lhakkaoui MT-BOX 4 02-19-2008 23:56
    help me w810 cid50 after flash no power on saiedham Cruiser Suite 8 10-22-2007 14:44
    W810 dead after flashing FW pls help Andy187 Cruiser Suite 10 11-15-2006 13:53

     



    All times are GMT +1. The time now is 14:19.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.27005 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO