GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 10-14-2003, 21:16   #1 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Mar 2003
    Location: London
    Age: 27
    Posts: 137
    Member: 24408
    Status: Offline
    Thanks Meter: 1
    what can i do with a t28 cable?

    hi. i have a t610 from UK vodafone and it has vodafone language pack (EU5/6 i think) and i want to remove it becuase the logos are crap.

    i've searched the forum and got conflicting answers. terminator dongle was brougt up many times. do i have to buy one of these? they are the same price as i got the phone for!

    i'd like a list of what the t28 cable does and what the terminator dongle does (assuming all required software is downlaoded).

    can't i remove the logos just with teh t28 cable? it's very cheap on ebay.
      Reply With Quote
    Old 10-15-2003, 14:58   #2 (permalink)
    No Life Poster
     
    Syed's Avatar
     
    Join Date: Jan 2003
    Location: Hong Kong.
    Age: 37
    Posts: 3,090
    Member: 19979
    Status: Offline
    Thanks Meter: 113
    No u cannot do ANYTHING with T28 cable u need Terminator Dongel and Cracked DIV 8.2/8.3/8.4 etc. ..and proper flash files....

    and Terminator does not cost a lot...probably something like $30-40 only

    WBR
    Syed
      Reply With Quote
    Old 10-15-2003, 15:58   #3 (permalink)
    Freak Poster
     
    Join Date: Mar 2003
    Location: London
    Age: 27
    Posts: 137
    Member: 24408
    Status: Offline
    Thanks Meter: 1
    what do you mean you can't do anything? not even unlock the phone?? why does everyone keep mentioning it then?

    it's still a bit too pricey (the terminator dongle), i'm not really willing to pay 50% of what i paid for my phone just to remove the vodafone logos and icons.
      Reply With Quote
    Old 10-17-2003, 11:49   #4 (permalink)
    No Life Poster
     
    Join Date: Aug 2001
    Location: Roma
    Age: 40
    Posts: 4,303
    Member: 5926
    Status: Offline
    Thanks Meter: 245
    your promlem mate
    still you can go in a service centre and pay only 20$ for changing vodafone logos

    BR
    Rak|m
      Reply With Quote
    Old 10-17-2003, 12:01   #5 (permalink)
    No Life Poster
     
    KoTsK's Avatar
     
    Join Date: Nov 2002
    Location: INDONESIA
    Posts: 986
    Member: 17360
    Status: Offline
    Thanks Meter: 1
    now T28 support "remote" flashing ARM without mod the cable
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    What can I do with orginal USB cable of KG810 sljaka LG 0 04-11-2008 20:05
    what can i do with a T100 cable ? Bomber VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 0 03-16-2003 23:52
    flasher cable - what can i do with them? and work with xpmobile(knok) lior4u Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-03-2002 07:41
    What can I do with BDM cable? Tigy Motorola Old Legacy (EMMI) 0 04-02-2001 17:07

     



    All times are GMT +1. The time now is 23:22.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.24627 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO