GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson

Sony Ericsson
  • ARM Inside: A3618,R600,T100,T100c,T102,T105,T106,Z200,J200,J200i,J200c, J210,J220,230,Z300 etc.
  • AVR Inside: R520,T200,T202,T226,T226m,T226s,T230,T237,T238,T290,T290a,T290c,T290i, T300,T302,T306,T310,T312,T316,T39,T65,T68,T610,T616,T618,T628,T630,T637,P800,P802, P900,P908,P910,Z600,Z608.
  • New ARM Inside (SEMC):D750,F500,J300,K300,K310,K500,K506c,K508,K510,K600,K608,K610,K700,K750,K790,M600, P990,S700,S710,W300,W550,W600,W700,W800,W810,W900,V600,V630,V800,Z1010,Z300,Z500,Z520,Z530,Z550,Z800.
  • CR 16B Inside:T66,T600,T600c,T602.
  • ODM:J100.
  • C Series: C510, C702, C901, C902, C903, C905
  • G Series: G502, G705
  • K Series: K630, K660, K850
  • T Series: T700, T707, T715
  • V Series: V640
  • W Series: W508, W595, W705, W715, W760, W890, W902, W910, W980, W995
  • Z Series: Z750, Z770, Z780

  • Reply
     
    LinkBack Thread Tools Display Modes
    Old 10-10-2006, 13:22   #1 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Aug 2006
    Posts: 15
    Member: 341385
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Z1010 setool unlock

    Is there a way to unlock a z1010 using SETool2 and a cruiser/fighter (5in1) cable?

    What do i need? Is there a tutorial?

    Thanks a lot to all.

    /L
      Reply With Quote
    Old 10-10-2006, 20:34   #2 (permalink)
    No Life Poster
     
    luzer's Avatar
     
    Join Date: Nov 2003
    Posts: 2,415
    Member: 44659
    Status: Offline
    Thanks Meter: 260
    With everything properly installed, just click on Unlock/Repair ...
      Reply With Quote
    Old 10-10-2006, 20:57   #3 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Aug 2006
    Posts: 15
    Member: 341385
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Quote:
    Originally Posted by luzer View Post
    With everything properly installed, just click on Unlock/Repair ...
    sorry for the newbie question but whay do you mean for "everything properly installed"? the correct firmware?
      Reply With Quote
    Old 10-10-2006, 22:13   #4 (permalink)
    No Life Poster
     
    luzer's Avatar
     
    Join Date: Nov 2003
    Posts: 2,415
    Member: 44659
    Status: Offline
    Thanks Meter: 260
    drivers, interface (COM1, COM2, ...), rest files, full battery, etc ... with SETool you don't usually need to reflash to unlock

    If you want to check the comunication with the phone, click on Identify
      Reply With Quote
    Old 10-10-2006, 22:53   #5 (permalink)
    Junior Member
     
    Join Date: Aug 2006
    Posts: 15
    Member: 341385
    Status: Offline
    Thanks Meter: 0
    Quote:
    Originally Posted by luzer View Post
    drivers, interface (COM1, COM2, ...), rest files, full battery, etc ... with SETool you don't usually need to reflash to unlock

    If you want to check the comunication with the phone, click on Identify

    let's see...

    drivers: OK
    interfaces: com7 emulated on USB: OK
    rest files: what do you mean? i use this SETool: Setool "free" edition. Download link: http://www.megaupload.com/?d=94MMT45V
    full battery: OK
      Reply With Quote
    Old 10-11-2006, 00:47   #6 (permalink)
    No Life Poster
     
    luzer's Avatar
     
    Join Date: Nov 2003
    Posts: 2,415
    Member: 44659
    Status: Offline
    Thanks Meter: 260
    There isn't any "free" edition, just the cracked one, use it under your risk and nevert use it on CID49 phones; rest files only apply for original SETool.
      Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Similar Threads
    thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    z1010 was unlocked, work with some ntwk. surajrasaq Sony Ericsson 0 09-08-2005 10:34
    @the_laser ,(R) TOTALY DEAD after SEtool unlock !!!!!!! Mr.Fl@sher LG 16 03-22-2005 21:36
    K700 V800 Z1010 Remote unlocking/flashing via DSS-25 cable available !!! maxxnskk Main Sales Section 0 01-05-2005 01:05
    if i debrand z1010 also unlock it? pippone67 Sony Ericsson 1 12-21-2004 13:17
    z1010 INFRARED unlock!? tommaso FuriouS II 2 11-14-2004 17:41

     



    All times are GMT +1. The time now is 10:36.



    Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
    vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
    - GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
    Page generated in 0.31076 seconds with 8 queries

    SEO by vBSEO